Klantvriendelijk en behulpzaam

Aan de telefoon vriendelijk te woord gestaan en behulpzaam bij bestelling plaatsen

Probleemloos

Vlotte bezorging

Duidelijk en volgens afspraak geleverd.

Fijne webshop, goed en goede informatie en service

Jullie doen wat jullie beloven. Kwalitatief goede producten en snelle levering.

Zie hierboven! Jammer dat enige producten vaak uitverkocht zijn. Misschien sneller aanvullen?

De snack mand is weer bijvuld Ik heb hem een snack geven een stukje hert en de smaakte heerlijk volgens Donut . Hond en vrouwtje blij.

Goede kwalitatieve natuurlijke producten

Correcte en snelle leveringen, meermaals honden snacks en training snoepjes besteld, en waarschijnlijk nog in de toekomst

Betrouwbaar en heel goede spullen waar onze viervoeter(s) gek op zijn

Al jarenlange goede ervaring met deze zaak. Een aanrader!

Fijne producten en snelle afhandeling

Fijne producten en snelle afhandeling

goede producten en altijd snelle levering

Zeer goede producten. Erg tevreden

Altijd TOP

Snelle levering, ruime keuze en zeer klantvriendelijk. Mijn honden beamen dit en zijn dus vaste afnemer.

Geweldig!

Voor de lekkerste gedroogde snacks moet je hier zijn. Onze hond is er dol op!!!

Snelle levering, goede producten, bij vragen goed advies

Prima shop

Voor de zoveelste keer bij Dogbite besteld en over het algemeen zeer goede ervaringen er mee, ook dit keer. Ze hebben een uitgebreid assortiment van natuurlijke hondensnacks, ook hypoallergene. Het enige minpuntje hierbij is dat de voorraad van verschillende producten uitverkocht is en je dus voor een alternatief moet zoeken. Dit was echter nu niet het geval. Ik heb alles kunnen bestellen wat ik wou. De levering, in het zuiden van België, duurde 4 werkdagen, dat is langer dan voor de Covid 19 crisis, toen werd er de volgende dag al geleverd, maar het is niet echt een probleem. Daar houd ik in de huidige context al rekening mee: op tijd bestellen.

Zeer snelle levering Goeie prijzen Redelijk bedrag voor gratis verzenden Uitstekende producten

Snelle levering en goede kwaliteit

Super snel bezorgd. Leuke attenties erbij. Prima kwaliteit! Aanrader.

Prijs - kwaliteit top

Makkelijk te bestellen. Ruim aanbod en snelle levering.

een fijne winkel met een goede service!

Al vele malen besteld bij dit bedrijf en niets dan lof. Goede kwaliteit artikelen tegen een redelijke prijs. Boven een bepaald bedrag gratis bezorging. En als er wel eens iets aan de hand is dan blijkt het ook een goed bedrijf. Je krijgt rechtstreeks contact met een vriendelijke medewerker en het probleem wordt opgelost. Achteraf wordt nog even gevraagd of alles naar tevredenheid was.

Natuurlijke producten, niet te duur en veel keus

Wij willen onze hond graag natuurlijke producten geven om lekker op te kauwen, om mee te trainen. Hier hebben ze daarin heel veel keus. Geen extra geurtjes of smaakjes nodig als toevoeging. Gewoon weer eens een ander smaakje proberen. Ze zijn niet duur en leveren netjes en snel.

altijd een blije hond

lekkere pure snacks zonder rommel er in. Ons hondje is er altijd heel blij mee, en de verschillende kauwsnacks houden ook haar gebit goed schoon. Ze hebben ook een goede klantenservice.

Super kwaliteit hondensnacks

Ruim assortiment aan gedroogde gezonde hondensnacks. Puur natuur! Onze hond is er dol op. Bestellingen worden snel en goed verzorgd verzonden. Top service!

Top producten

Goede service en snacks. Goed tekefonisch advies gehad toen ik de pens kruimels bestelde .

Goede kwaliteit, eerlijke prijs, snelle levering

Erg goed bevallen dus er wordt zeker vaker besteld. Fijne producten waar de honden dol op zijn, eerlijke prijzen waar ik als baasje dan weer blij van wordt, echt een aanrader. Ook erg leuk waren de puppypakketjes die we mochten ontvangen bij onze eerste bestelling voor ons nest labrador pups

Bestelling binnen 2 dagen ontvangen, keurig verpakt

Alles zoals beloofd op de site.

Uitstekend!

Maandelijks bestel ik producten voor mijn dwergpincher en sinds kort ook voor mij dobermann. Ik ben zeer te vreden over de producten

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.