Super fijne producten

Hele fijne producten, alles wat ik besteld heb van botten tot trainers en houdbare worsten word met smaak gegeten. Door het uitgebreide assortiment aan kauwproducten heeft mijn pup niets kapot gebeten omdat er elke keer weer iets nieuws was. En een snelle levering, alles is apart ingepakt dus geen vettige dingen in de kast. In een woord super fijn

Zeer tevreden met de producten

Veel mogelijkheden! Mijn hondje vind niet altijd alles even lekker maar smaken verschillen! We zijn nog een beetje zoekende en proberen telkens nieuwe producten uit!

Lekkerste snacks voor onze hond

Weer snacks ontvangen die onze hond het allerlekkerst vindt. Pakketje netjes afgeleverd. Dogbite blijft voor ons favoriet.

Geen uitleg nodig…..denk ik!

Super producten!

Mooie snacks en botten. Ben heel blij met de kwaliteit en mijn honden ook.

Mooie producten en snelle bezorging

Alle producten worden met smaak opgegeten door de honden. Ze zijn niet zo makkelijk maar met jullie producten geen last

Professioneel en betrokken

Gebeld voor advies ivm onze 3 maanden oude pup. Zeer blij met het resultaat: de producten vallen erg in de smaak

Mooie kophuid, goede kwaliteit

Voor de eerste keer dat ik bestel. Maar ben heel tevreden. Mooie kophuid en goede kwaliteit. Wel nog in stukken zagen. Maar mijn hond is er gek op en doet er tenminste langer mee dan 1 minuut. Klasse

alles perfect

Snelle levering van uitstekende producten.

Altijd geweldig; aanrader voor gezonde lekkernij van goede kwaliteit en ook nog eens mooi geprijsd!

Snelle service en leuke pakketten

Bedankt voor de snelle service en de leuke puppypakketten, de eigenaren zijn allemaal erg enthousiast en zullen zeker ook hun bestellingen bij jullie doen!

Super kwaliteit, snelle levering.

Goede en ruime keuze in gedroogde hondensnacks. Netjes verpakt geleverd. Onze Ierse setter is vooral blij met de paarden achillespees en de bullepees, uren kauwplezier!

Honden vinden het heerlijk

Hele goed ervaring met dogbite,goede snelle levering en super producten.

Mijn hond is gek op al deze pure producten.

Snelle levering, top kwaliteit

Erg tevreden, snelle levering, goede kwaliteit en ook nog eens een mooie prijs Erg blij mee Ook erg attent dat er puppypakketjes aangevraagd kunnen worden.

gezonde lekkere snacks , razend snel geleverd

snacks zonder rommel voor de hond waar ze ook altijd van smult, wij bestellen iedere maand bijna wel een doosje.

goed spul

onze hond vindt het heerlijk

super

snelle en goede service, en goede produkten steeds tevreden van Dogbite

Snelle levering en zeer goede service

Goed spul en degelijk verpakt. Mijn hondjes zijn er gek op, fijn dat er ook artikelen zijn voor pupjes en oudere honden

Goede producten en snelle service

Groot assortiment natuurlijke voeding.

Altijd snelle levering, als je belt word je vriendelijk geholpen en krijg je zonodig advies

Helaas geen reactie op mijn klacht

Ik heb per mail een klacht ingediend over een potje penspoeder, wat een plakkaat was toen ik het kreeg, het is nat geworden en blijft dus ook niet lang goed. Ik heb dit via de mail bekent gemaakt en toen kreeg ik de reactie dat ze de naam penspoeder gaan veranderen?! Dat vind ik geen oplossing van een klacht vandaar deze beoordeling.

Dogbite is altijd TOP

De artikelen van dogbite zijn altijd super voor mijn allergische hondjes. Ik heb daarin in dogbite de perfecte leverancier gevonden voor een snackservice voor mijn hondjes. Er is voor elk wat wils en de prijs is schappelijk. Kortom DOGBITE IS TOP

Onze Roxxie is er zot van!

Goed.

super service

prachtige pakketten voor onze pups ontvangen!

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.