De bestelling was dit keer later dan ik gewend ben.

De bestelling was later dan ik gewend ben ook werd mij niet duidelijk vermeld wanneer ik het kon verwachten. Normaal is dit duidelijker

Goede kwaliteit en service

Prima spul, blije honden

Precies wat ik zoek voor een passende prijs. Ik ben fan!

Super kwaliteit! En snelle levering. Onze hond is gek op de kauw snacks die echt hard zijn. Hier kunnen wat variatie brengen in deze snacks.

Top producten

Snelle levering en heerlijke snacks, volgens mijn hond.

Lekkere gezonde snacks voor onze Barsoi's

Fijne snacks voor onze Barsoi's zonder dat ze maagproblemen krijgen!

Snelle levering lage bezorgkostengrens prima artikelen

Goede kwaliteit

Super goede service en kwaliteit, een dikke 10

kan beter

Ik mis de kauwstaven waar onze honden vooral de jeugd erg veel belangstelling voor hebben. Nu al zeker 6 weken niet leverbaar. Wel jammer. Over de leveringen zijn we tot nog toe uiterste tevreden.

Snelle levering en fijne klantenservice!

Ik had vergeten 1 artikel te bestellen, dus even overleg gehad met de klantenservice. Alsnog besteld en het werd keurig toegevoegd aan mijn eerste bestelling!

Snelle levering, gezonde snacks te combineren met gezond voer.

Kleine runderoren

Wederom te kleine runderoren... mijn hond heeft ze zo op hapslikweg. Erg jammer. Terugsturen? Nah, wat een gedoe! Niet meer bestellen.

Oké

Sommige hondensnacks zijn wat aan de harde kant.

Kwaliteitsproducten

Producten van hoge kwaliteit voor onze honden.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Vlot geleverd met uitstekende producten met prima service. Nog nooit teleurgesteld bij een order en ook met feedback wordt wat door deze onderneming inhoudelijk wat mee gedaan. Prima service!

Top kwaliteit

Snelle levering en de producten zien er heel goed uit. Het kan niet beter :)

Super kwaliteit

Zoals altijd heel tevreden. Mooie producten, goede kwaliteit, snelle levering en altijd een extraatje in de doos.

Ik ben al weer even klant bij Dogbite. Mijn hond vind de snacks heel lekker en ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van jullie producten. Verder wordt het pakket netjes op tijd geleverd. Mijn slogan is: “Wil je kwaliteit, kies Dogbite!”.

Mijn honden vinden de worsten heerlijk!!

Mijn honden vinden de worsten heerlijk!!

Super service

Super service

Mooi product en elke keer weer hele leuke puppy pakketjes!! Heel blij mee.

Mijn eerste ervaring met Dogbite is me uitstekend bevallen, zal zeker vaker een bestelling plaatsen.

verder geen opmerkingen

Goede kwaliteit

Alles wat we tot nu toe besteld hebben is van prima kwaliteit. Onze hond is er blij mee.

gezonde snacks waar mij huisdieren van kunnen genieten

alle bestellingen worden snel en correct verstuurd

altijd heel erg tevreden

alles is altijd naar tevredenheid van mij en de honden en bij een probleem wordt je altijd direct en heel erg goed geholpen

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.