Ruime keuze en altijd op tijd geleverd.

Super service

Al jaren bestel ik hij Dogbite. Een paar maanden geleden hadden wij de verkeerde botten ontvangen. Dit hebben ze vliegensvlug opgelost. Echt top. Ik blijf zeker bij jullie bestellen. Bedankt voor de fijne service en goede kwaliteit snacks!

Snelle levering en super hondenkussen

Artikel dat ik heb besteld, voldoet beter dan verwachting.

Goede producten blije hond!

Fijne winkel met eerlijke en goede producten. Ook de after sale is uitstekend. Bij een vraag word je teruggebeld en krijgt goed en vakkundig advies! Mijn Berner Sennen is dol op alle snacks en geniet ervan! Dus ik als baasje nog meer!

Goede producten, happy hondjes, happy vrouwtje

Aldus onze hond heerlijk!!!!!

Hele snelle levering En perfect onze hond vindt het heerlijk!! We bestellen zeker vaker!

Snelle levering, top producten!

Mijn hondjes zijn gek op (bijna) alles van Dogbite

Altijd alles goed

zoals boven staat

Uitstekend bedrijf, kwaliteit en goede service

Ooit deze mensen ontmoet op een hondenshow, prima kwaliteit en service, de honden zijn dol op deze snacks, goede variëteit in keuze, kortom top bedrijf

Vind Dogbite gewoon super

Uitstekend!

Goede producten, snelle levering.

Prima kwaliteit en snelle verzending

Prima kwaliteit en snelle verzending wanneer je iets besteld.

Goede betaalbare kwaliteit

Goed als er iets niet goed is word het opgelost

Prima service: snel en kwaliteitsvolle voeding!

De levering van kwaliteitsvolle voeding is altijd bijzonder snel! Op de website staat ook heel duidelijk welke snacks beschikbaar zijn, hoe groot ze precies zijn,...

Goede producten.

Goede producten,snelle bezorging en leuke pup pakketten.

Uitstekende service en goede, eerlijke, pure producten.

Super voeding

Hartelijke mensen en service. Mooie producten

Perfect!

Enorm veel keuze. Snelle en correcte levering. En het voornaamste... mijn hond is zot op de snacks van Dogbite.

Zoals altijd prima

Zolang ik bestel gaat het snel. Is het altijd in orde. Nooit rotzooi. De teckels vinden het geweldig spul.

Goede producten en vlotte en nette levering

Producten zoals omschreven en vlotte en nette levering.

Snelle levering en mooie producten

Mooie snel geleverd, sterke doos en de producten zien er prima uit. Ook handig dat veel producten op de webshop een referentie item hebben zoals een pen om te zien hoe groot de snacks zijn. Heel handig met twee kleine hondjes, zodat ik niet iets koop wat veel te groot is.

Prijs/kwaliteit

De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed, ik bestel zeker opnieuw wanneer onze voorraad op is!

Snelle levering, kan pas verder antwoord geven nadat het gebruikt is

Goede snelle service

Goed overzichtelijke site. Goede en snelle service

Mooie producten tegen goede prijs!

Snelle levering en blije hondjes met alle kauwmateriaal

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.