goede produkten en zeer snelle service

mijn jarenlange ervaring met dogbite kan beschreven worden in een enkele zin " betrouwbare website met snelle service en goede produkten"

Goede producten, goede prijs.

De producten zien er goed uit. Vlotte levering. Goede prijs /kwaliteit verhouding

Snelle levering en de produckten zijn gewoon van een zeer goede kwaliteit.

Snelle en correcte levering

Fijne site

Stipt en netjes!

Al een aantal keer besteld, levering was steeds naar volle tevredenheid!

ze hebben zo veel voor honden die een eliminatiedieet volgen en dan niet alles mogen hebben.

Ik koop altijd de olie en de snoepjes voor de honden. Wij krijgen altijd te horen'wat glimmen jullie honden mooi'. Dat komt zeker weten door de olie. En ze vinden het heerlijk. Je bestelt...en de dag erna heb ik het meestal in huis. Ik ben altijd zeer tevreden. Een echte aanrader.

Kwaliteit en service

Super kwaliteit snacks. Mijn hond is er gek op. En je betaalt wat voor die kwaliteit. Als iets op is, kunnen ze een súper alternatief bieden. Echt fijn!

Snelle levering & happy honden

Snelle levering en fijne trainingsnacks!

Altijd super goede en snelle service!

Altijd super goede en snelle service!

Top snacks onze rood witte setters zijn er gek op.

Snelle goede levering, de hond is er gek op!!

Goed omschreven producten, snelle levering en de hond is er echt heel gek op! Ook betaalbaar en bestaande uit goede ingrediënten.. Top dus

Nog niets ontvangen

Bestelling op 6 maart geplaatst en tot op heden niets ontvangen. Beetje lastig beoordelen zo.

Altijd netjes optijd niks mis mee

Mooi uitgebreid Assortiment, zo besteld

Ze hebben een uitgebreid assortiment met gedroogde snacks. En dat voor een schappelijke prijs. Genoeg keuze voor mijn hond met extreme huidproblemen. De website is overzichtelijk, bestellen eenvoudig en het is vlot geleverd.

Super goede levering en kwaliteit

Ik ben erg tevreden over de levering en kwaliteit en er is altijd een leuke verrassing bij. Top

Snel & correct geleverd!

Snel in huis en alles keurig in orde.

Alle hondensnacks die ik zocht waren op voorraad en de bestelling werd na 2 dagen geleverd in het zuiden van België. Dogbite.nl heeft een uitgebreid assortiment van natuurlijke en ook hypoallergene hondensnacks. Ik vind ze wel nogal prijzig (vorig jaar voor ong. 1600 euro aan hondensnacks besteld gehad), maar mijn hond vind ze lekker, dus dat compenseert.

Fijne site en snelle levering

Snelle levering,

Bedrijf met hart voor haar klanten en top service!

Deze webshop is zeer aan te bevelen

Snelle levering, goede producten en je wordt juist op de hoogte worden gehouden van de hoogte van levering

Bestelling snel en correct plus een leuk extraatje, dank

Altijd goed geregeld!

Snacks goed hard en mooie lengte!

Snel geleverd en goede producten. Onze hond kan niet overal tegen en hier de dingen gevonden die hij wel mag. Heel fijn!

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.