Snel geleverd en goede producten. Onze hond kan niet overal tegen en hier de dingen gevonden die hij wel mag. Heel fijn!

Groot assortiment met duidelijke omschrijvingen en goede priizen.

Als je veel verschillende en pure producten bij elkaar zoekt, kan je bij Dogbite echt lekker shoppen. De prijzen zijn ook heel netjes en sommige grootverpakkingen gewoon zeer voordelig. Herkomst staat bij elk product evenals een formaat en beschrijving voor welk soort hond het geschikt is. Erg nuttig en daardoor makkelijk te kiezen.

Prima prijs/kwaliteit en snelle levering

Mijn Aussie gaat bijna door het vuur op de trainer brokken.

Prima spullen en snel geleverd!

Goede kluiven, mijn hond is er dol op!

Snel geleverd en prima verpakt.

Snelle levering, goede prijs en mijn hond vind het heerlijk!

Prima/top

Uitstekende producten en service

Ben Tevreden over de levering en het product

Vlotte levering tevreden

Heerlijke snacks voor de honden

Heerlijke snacks voor de honden. Altijd netjes verpakt en snelle levering

Goede service perfecte communicatie goede kwalitatieve producten

in 1 woord SUPER

super snelle levering en goede producten

Erg blij mee

Goede kwaliteit uitstekende levering

Prima service en goederen

Een geweldig bedrijf waar ik al jaren bestel voor mijn honden

Veel producten van zeer goede kwaliteit voor een leuke prijs. Vaak een dag na bestellen word het al geleverd. Ik koop nergens meer snacks voor mijn honden. Goede service! Leveren leuke puppypakketten voor mijn puppy’s die met de nieuwe mensen mee gaan. Ik ben al zo lang klant dat ik niet meer weet hoelang ik al klant ben.

Prijs kwaliteit uitstekend

Ruim aanbod. Makkelijk te bestellen en snelle levering. Onze Australische herder is er zot op.

gewoon goed

Gezonde producten met goede ingredienten

Ik koop al jaren via vriendinnen bij dogbite. Nu vond ik het tijd om eens zelf een acount te maken. Ik vind dogbite Helmaal fantastisch met veel keus aan artikelen maar ook in prijs. Gr Jose

Zeer goede producten, zonder allerlei toevoegingen. Zeer ruime keuze. Mijn honden zijn er dol op!! Altijd snelle en correcte levering. Leuke aanbiedingen. Ik zeg doen!!

perfecte levering

Prima levering, correct materiaal!

Goede service en goede snopejes voor de hond. Ook niet te duur

Kwalitatief goed!

Goede producten waar ik mijn hond echt mee kan belonen

Altijd snelle en goede levering. De honden smullen ervan. Dus iedereen tevreden hier in huis

Snelle en goede levering van onze bestelling.

Hondenvoer besteld en snel geleverd. Heel betrouwbaar adres voor het voer van onze hond.

Uitstekende en gezonde hondensnacks

Groot aanbod van gezonde honden snacks. Overzichtelijke website, snel besteld en snel geleverd. Vaak extra aandacht voor de hond door middel van een klein snackcadeautje. 100% aanrader!

altijd goed

Altijd alles ok, en de produkten zijn super

Kwaliteit qua producten en mensen.

Uitgebreid assortiment. De producten zijn van goede kwaliteit en een eerlijke prijs. De mensen achter de website zijn daadwerkelijk te bereiken en ze staan open voor suggesties cq ervaringen met hun producten. Een tevreden klant sinds 2013.

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.