Smullen!

Besteld, snelle levering, goed verpakt en de honden vinden alles tot nu toe heerlijk

Goede service, lekkere snacks

De bezorging is snel en Kip, mijn hond, is erg blij met haar snacks.

Veel keus

Ik heb op zondag de snacks besteld en deze zijn woensdag bezorgd. Het was een hele doos vol met allemaal verschillende snacks. Keurig verpakt! Het is nu nog uitproberen welke snacks het meest in de smaak vallen, maar de kippennekjes zijn in ieder geval in trek.

Netjes geleverd

Niet goedkoop met 2 grote honden,maar het ziet er perfect uit en ze vinden het heerlijk,goede kwaliteit en dat is het belangrijkste.

Duidelijke website, goede producten en service

Elke maand foe ik een bestelling die altijd snel en netjes verpakt geleverd wordt. Ook de besteldrempel van 25 euro vind ik erg klantvriendelijk.

Heel positief

Snelle levering,mooie/stevige verpakkingen en lekkere,natuurlijke snacks wat mijn hond heel lekker vindt.

Snel ,correcte afhandeling

Denk dat ik toch al gauw een jaar of vijf bij Dogbite bestel. Tot volle tevredenheid ,snel geleverd en aantekeningen op het pakket [voor de vervoerder ] worden correct overgenomen. Dat is wel eens anders . Waarom geen negen? Vroeger zat er nog wel eens een pen ,een opschrijfboekje of iets anders bij. De verrassing zoals vroeger in de Corn Flakes . In deze desolate tijden hard nodig ,even de aandacht op iets anders vestigen .Zou van mij dan ook best wat duurder mogen zijn ,maar dat is persoonlijk .

Top en snelle levering goede kwaliteit

Prima!!

Prima service en goede kwaliteit snacks.

Geweldig assortiment

Mooi assortiment

Snel netjes

Ik ben zeer tevreden. Snelle service, netjes verpakt, en goede producten.

Hoogwaardige produkten

Het mijn honden zijn er Zeer mee ingenomen

netjes, goede producten

Bestelproces efficiënt. Vlotte levering. Netjes verpakt. Andere leveranciers doen er bij grotere bedragen een sample of aardigheidje bij. Dat mist hier.

Geweldig!

Ik bestel al jaren de snacks voor mijn honden (Australian Shepherds) en altijd van goede kwaliteit. Ik ben enorm te spreken over de klantvriendelijkheid en de gezonde, lekkere hondensnacks. Ik raad mensen in mijn omgeving altijd aan om hier te bestellen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Al enkele jaren klant en ik neem vooral de gedroogde haring af, die onze American Akita's erg lekker vinden. Het is bovendien gezond voor ze.

Mijn hond is dolenthousiast over de xl kophuidplaten.

Zeer nette snelle levering. 5 kg kauwplaten van runder kophuid. Er xaten 18 grote stukken in de doos. Onze ridgeback is er al uren zoet mee en de plaat is nog lang niet op.

Perfect, goede kwaliteits producten, netjes verzorgd.

De producten zijn van goede kwaliteit. Als je de bestelling doorgeeft, dan is het binnen enkele dagen later in huis. Netjes verpakt. Ons huisgenootje is erg blij als de postbode de doos komt bezorgen. En de doos wordt eerst door de douane goed besnuffeld. En als de doos open gaat...... is het feest!!! Misschien als tip, om ook "proef" pakketjes aan te bieden. Dan kan de hond eens proberen of dit lekker is, ipv een zak aan te schaffen. We twijfelen soms of we een product moeten bestellen. En doen het maar niet. Ik weet nog uit het puppy proefpakket dat we aan de hand hiervan de producten zijn gaan bestellen. En dat mis ik nu voor de andere producten. Verder zijn we heel tevreden.

Topproducten

Snel en correct geleverd

Hondensnacks werden goedgekeurd door het proefpanel.

Geweldig!

De hondjes vinden het heerlijk en het is puur zonder toevoegingen.

Goede kwaliteit goede service

Goed en ruim assortiment, als er wat verkeerd bezorgd word krijg je meteen het juiste opgestuurd dus een top service

Heerlijk voor de hond

Veel keuze ui lekkere en gezonde snacks voor de hond. Ook snel en goed verpakt geleverd.

Alles naar wens

Bestelling gedaan, ook inmiddels ontvangen in goede staat. Goed en netjes verpakt allemaal, dus geen klachten en al helemaal niet van onze hondenvrienden!

Mijn hond (Cooper) is heel erg allergisch voor bepaalde voedingsstoffen. Dit is eigenlijk de enige zaak waar ik voor Cooper veel én lekkere tussendoortjes kan kopen en ook nog voor een goede prijs. Ik koop altijd gelijk voor een bepaalde tijd in en dan is het heel erg leuk dat er altijd proef zakjes bij zitten. Ik was zeer verrast dat er wordt gekeken naar wat je besteld. Ik kreeg dus proef zakjes waar ik ook echt iets aan had. Ik en vooral Cooper zijn super tevreden!

Snelle levering en top producten

Al meerdere keren bij Dogbite besteld, zowel hondensnacks als de houdbare vlees worsten. Er wordt snel geleverd en altijd een lekker extraatje voor de honden erbij. Mooie producten en de honden vinden de snacks allemaal even lekker.

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.