super

Super service, kwaliteit uitstekend, zeer tevreden

Super kwaliteit

Snelle levering. Hond vond de snacks heerlijk! Hopelijk blijven ze een poosje smakelijk, want het is een forse verpakking. En als je wilt afwisselen, heb je meteen drie enorme zakken. Maar hoopvol!

100% gedroogde haring voor mijn hond met allergie. Vind die lekker en geen jeuk.

Goed en betrouwbaar

Al jaren klant

Onze honden zijn dol op de producten, vooral de kophuid staaf is favoriet, de rund of lamlong trainers zijn ideaal. Ook de schapenvet en zalmolie erg tevreden over. Grootverbruik is erg handig als je meerdere honden hebt. Alles is altijd goed verpakt, vlotte levering en altijd een extraatje erbij om te proberen.

Supersnelle service & topproduct, jammer van de bezorgkosten.

Ik bestelde a 24,75 snacks voor mijn hond, en zag pas bij de kassa dat er 7,50 bezorgkosten werden gerekend. Niet duidelijk werd dat de bezorgkosten vanaf 25 euro gratis zijn. Heel flauw. Dus: beter communiceren! Vooraf de relatief hoge bezorgkosten helder maken, en wellicht een pop-up instellen die de klant waarschuwt dat hij/zij beter nog een product kan bestellen als je zo dicht bij de 25 euro zit. Haal je dat vervelende gevoel mee weg EN krijg je vast sneller excellente ratings, want zowel de snelle service als de producten zijn verder top.

Perfect!

Nomnomnomnom...nomm!

Prima, fijne producten

Fijne producten en betaalbaar.

Snel en netjes!

Levering precies zoals verwacht!

altijd goed

Nog nooit teleurgesteld, niet in levering en niet in kwaliteit kauwgoed. Super!!!!

Fijn adres voor goede producten voor je huisdier!

Mijn honden lopen zelf naar de kast... hejenogwalekkers... Ruime keuze, echt kwaliteit.

Fijne producten. Snelle service.

Prettige webwinkel met vriendelijke service bij een eventuele vraag. Aan te bevelen!

Goede kwaliteit met prima service

Inmiddels al voor de 2e keer bij Dogbite besteld. Het aanbod van natuurlijke snacks voor honden spreekt ons enorm aan. Ondanks de drukte in pakkettenland op dit moment hebben we onze bestelling altijd binnen 1 of 2 werkdagen ontvangen. Beide keren kregen we er een kleine attentie bij wat wij als prettig ervaren. Zo kun je eens wat nieuws proberen zonder gelijk een grotere hoeveelheid te moeten bestellen. En het voornaamste, onze hond vindt de snacks superlekker. En dat zegt wel wat want ze is een zeer kieskeurige eetster.

Prima en snelle service. Zoals altijd!

Perfect!

Perfecte levering en kwaliteit zoals altijd. Een dikke 5 sterren zeker verdiend!

Goede natuurlijke snacks

Bestel al jaren bij Dogbite, goede kwaliteit en snelle levering. Alleen jammer dat we geen pen meer bij onze bestelling krijgen

Snelle levering voor een scherpe prijs

De volgende keer weer.

Geweldige producten

Hele goede producten en de honden zijn er gek op, waar voor je geld. Goede overzichtelijke site en snelle levering.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

De order is altijd netjes verpakt en op tijd. Geven tijdig aan als er iets is met de levering. Ga zo door Dogbite.

Betrouwbare site met natuurlijke producten. Fijne service en snelle levering.

Goede producten, snelle levering

Tevreden!

Tevreden over mijn 1e bestelling bij Dogbite!

Makkelijk bestellen en altijd snel geleverd!

Super blij met Dogbite: zeer goede kwaliteit en snelle levering!

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.