Goeie producten voor prima prijs!

Mijn pup is dol op de powersticks en de kluifjes met kip erom . Goede kwalteit!

Snel

makkelijk en snel bestellen. Enige leverancier voor cenaturio die ik kon vinden on line

Goed product, goede prijs, prima service

Alles top!

Ervaring van enkele jaren: goede producten, correcte leveringen.

De gedroogde haring is favoriet bij onze honden. Lekker vet (o.a. Omega 3), maar ook eiwitten, vitaminen en mineralen. Iedere avond voor het slapen gaan.

Precies wat je ervan mag verwachten.

Levering goed en de producten uitstekend.

Prima site, bestelling was binnen drie dagen binnen. Alles netjes verpakt.

Heerlijk

Altijd goeie ervaring en de honden zijn verzot op het lekkers!

Klasse voor honden

Veel variatie, ziet er goed uit, geen vreemde ingrediënten, snel geleverd !

snelle goede service

Na fijn advies te hebben gekregen, nu lekker veel lekkers om uit te proberen door onze pup

Eerder alles prima, maar nu pensstaafjes ontvangen die veel te groot zijn, raar formaat, jammer

Groot assortiment

Fijne site, groot assortiment en er zit altijd wat extra's bij de bestelling. Ook nog nooit iets fout gegaan en toch al met regelmaat een flinke bestelling gedaan. Niet geheel onbelangrijk: de honden zijn gek op hun natuurlijke snacks! Kort om, dik tevreden.

Veel lekkere honden snacks

Veel keuze in gezonde honden snacks en voeding

Heerlijke natuurlijke hondensnackjes

Pakket is snel en netjes in huis. Alle artikelen bevallen mijn hond uitstekend! Netjes verpakt. Beetje duur dat dan weer wel... Grote klantvriendelijkheid!

Fijne producten en ruime keuze

Super website met ruim assortiment in producten waar ik blij van word, geen onnodige toevoegingen, pure producten. Snelle levering.

Slechte communicatie

Ik had aangegeven dat er s’avonds bezorgd moest worden en daar voor extra betaald maar kreeg bericht dat er s’middags bezorgd werd. Kon het wel weer veranderen maar moet dan weer langer wachten op de spullen

Goede snelle levering!

Eenvoudig bestellen. Levering kan bij DHL punt. Snelle levering.

Mooie producten, snelle service

Goede producten, goede service en snelle levering

Snelle en goede levering

heb deze site als tip gekregen... Onze hond zit op.dit moment alleen op hert, hiervan is in de winkel niet veel te koop en heb dus flink wat besteld bij jullie... Ben zeer tevreden en bestel zeker vaker.

Geweldig!

Hele mooie producten, altijd netjes verpakt en ook snel geleverd... Mijn honden zijn er dol op!!

Geweldige service!

Zelfs na jullie vakantie niet lang hoeven wachten op mijn bestelling! En altijd leuk om er een extraatje bij te krijgen!

Prima bedrijf

Prima service en snelle levering. Zit altijd nog wat extra’s bij. Wanneer telefonisch contact ook correct behandeld. Prima bedrijf

nooit een probleem

Goed bedrijf, snelle en correcte behandeling van mijn orders. Dogbite heeft aan mij een vaste klant.

Mooi spullen geleverd. Onze hond is weer helemaal blij

Voor de eerste keer Bij Dogbite gedroogd vis besteld voor de hond en Het ziet er erg mooi uit en de hond is weer helemaal blij.

Goede kwaliteit

Mooie artikelen - prima service

Dogbite biedt goede natuurlijke voedingsmiddelen en supplementen. Levering is vlot en accuraat.

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.