Goede kwaliteit

De honden vonden de doos al waanzinnig interessant, terwijl alles toch heel goed verpakt is. Ik gebruik de trainers bij de wandeling en hoef mijn hand maar naar mijn zak te bewegen en ik heb alle aandacht. Ok de bezorging was lekker snel!

altijd alles op tijd

Altijd top

Altijd goed! Website is duidelijk en overzichtelijk. Producten zijn duidelijk omschreven. Levering is altijd snel en keurig. Kwaliteit is altijd goed. Bij vragen antwoorden ze snel en vriendelijk. Geweldige mensen met een top-webshop!

Prima, in allez

Prima kwaliteit, snelle levering,snelle en duidelijke reactie bij vragen.

altijd correcte communicatie en snelle levering

altijd correcte communicatie en snelle levering

Natuurlijk en ook nog eens lekker

Niet te duur. Alleen maar natuurlijk en de meeste snacks vind onze Bobby lekker.

Alles netjes verpakt, snelle levering, IK beveel HET zeker aan

++++++++++++++

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit, grote bestelling gedaan ziet er allemaal heel goed uit. 1 klein nadeel was dat er 1 product niet bij zat. Voor de rest was alles in orde!

Zeer snelle service

Snelle service, alles steeds prima in orde en met kleine extraatjes bij.

Snelle service, ruim aanbod

De site is een beetje ouderwets maar assortiment is prima, snelle bezorging

Snelle levering!

Vlot antwoord op vragen en snelle levering!

snelle levering, vernieuwend en denkt mee.. Top kwaliteit en service!

Ik omschrijf liever de ervaring van mijn hondjes :-D Zodra de doos binnen komt dan zitten ze al klaar om alles eruit te halen... Het smaakt hun goed en zodra ik weer naar de kast loop, dan draait de staart van de kleine als een propeller. Wacht ik iets te lang, dan laat ze haar stem ook nog even horen. En neem van mij aan, dat gebeurt echt niet met ander spul! Als een piet Lut wat ik wel en niet aan mijn hondjes wil geven, vertrouw ik dit bedrijf 100% mijn hondjes toe!

Snelle levering, goede producten

Snelle levering, goeie kwaliteit

Veel keuze, goeie kwaliteiten snelle levering. Zeer tevreden!

Super service

Ik bestel geregeld bij Dogbite heerlijke snacks voor onze teckels

Kan niet beter

Bestel al jaren bij dogbite. Ik dacht dat het niet beter kon maar door de jaren heen worden ze nog steeds beter. Bovenste beste hondebrokken en snacks en sinds kort ook houdbare honden worst van top kwaliteit. Mijn honden zijn tevreden ...baasje ook!

Hele goede ervaring

Was er weer snel en de honden smullen er weer van. Was ook weer netjes verpakt verstuurd.

Mooi verpakt, alleen jammer dat nekspier niet in 5 kg voordeel te koop is.

Super lekkere en natuurlijk snacks voor onze Labradoodle pup!

Fijn idee dat alles natuurlijk is en je kunt lekker variëren :)

Goed keuze

Makkelijk besteld en snel geleverd

Vrijdag een aantal snacks en trainers besteld en zaterdag Werden deze al geleverd. Met een kleine extra bijgevoegd. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van het bestel en levertraject.

Eerlijk hondevoer en gezonde tractaties!

Goede producten. Levering correct en tijdig.

Goeie gezonde hondensnacks, snelle levering, kortom prima!

Helemaal ok.

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.