Snelle levering. Onze hond is dol op de producten.

Prima service en bij de bestelling nog een leuk presentje. Snel geleverd en keurig verzorgd

Goede service en volgens honden geweldige snackies

Bestelling snel geleverd. Goede verpakking en verse producten,

Gezonde hondensnacks en snelle levering.

Heerlijke hpndenbeloningen voor mijn hond. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Gewoon prima

Goed bedrijf, aardige mensen. En goede spullen, mijn hond is er gek op.

super

Altijd goede kwaliteit kauwgoed en snelle levering.

Goed vooral de avondlevering super

Goede prijs-kwaliteit, snelle bezorging en leuke puppypakketjes

Ik bestel hier voortaan 👍

zowel de honden als ik zijn heel tevreden

snelle levering, goede producten vooral de maat van de trainers zijn ideaal

De website is duidelijk en alles is makkelijk te vinden!! De betaling en levering is ook uitstekend!!

Duidelijke website

Idem

Super producten en snelle levering

Al meerdere malen besteld. Fijne lekkere producten en goed en snel geleverd

Kan niet beter

Bestel al jaren snacks en sinds kort ook brokken. Top !

Goede kwaliteit, goede en snelle levering

Altijd snel bezorgd, duidelijk in communicatie en zeer goede kwaliteit.

Goed bedrijf

Ik ben tevreden over dogbite. Goede service! Ook als er iets niet helemaal goed gaat. Ze zouden nog wel iets sneller mogen leveren. Bv vandaag bestellen morgen leveren.

Gewoon goed

Mooie producten, vlot geleverd

Geweldige website, overzichtelijk en makkelijk om te berstellen. Assortiment in overvloed, voor ieder wat wils, snelle levering. Prettige mensen die helpen als je een probleem hebt met bestellen.

Ziet er zoals gewoonlijk weer goed uit.

mijn aankoop is vlot en goed afgewikkeld, product is prima

op de website werkte de link naar DHL afhaalpunt niet goed. er werd door de site één afhaalpunt gekozen, terwijl er in mijn woonplaats meerdere zijn. Ik kon niet wijzigen in een ander afhaalpunt. Voor de rest is de bestelling prima.

super

Snelle levering ziet er super verzorgd uit.Gewoon heel tevreden .en heel klant vriendelijk Groetjes Evelyn

gewoon goed spul voor goede prijs

gewoon goed spul voor een goede prijs

Altijd snel en correct bezorgd

Bestel alleen bij dogbite

Snelle en correcte afhandeling, top!

Dogbite bedankt voor jullie lekkere snacks mmmm woef ik heb er van genoten groeten en een poot van Puck.

Goedkoop en snel

Goede natuurlijke producten voor voordelige prijs, en snelle levering.

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Een ruime keuze in snacks, die ook erg leuk geprijsd zijn. De bestelling werd vlot geleverd en de honden smullen ervan.

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.