Eenvoudig bestellen via de website, en de verzending verloopt ook prima!

Top producten

Goede, natuurlijke producten, telefonisch altijd goede service en adviezen. ik en mijn hondjes zijn al een paar jaar erg blij met dogbite!

Weer snel en goed verpakt verstuurd

Is weer netjes aangekomen en de honden zijn weer aan het genieten van al dat lekkers!

Uitstekend!!

Snel geleverd! Mijn hond is dol op de kauwhoefjes.

Terug in de running!

Na hun vakantieperiode ging het wat trager, maar nu zijn ze terug in de running. Donderdag ochtend bestelling gedaan, vrijdag middag door bPost in Orchimont, België, geleverd. Mijn hond is dol op hun snacks en dankzij het feit dat ze veel hypoallergene snacks hebben kan ik hem blijven verwennen. Wat mij ook opvalt is dat ze hun dozen (de bestelling) vol proppen zodat er geen lucht moet verzonden worden: goed bezig 👍. Minpuntje: Toen ik 2 pakken konijnenoren wilde bestellen lukte dat niet. Ik kreeg de volgende melding: "Sorry, we hebben niet genoeg 'Konijnenoren - 750 gr.' op voorraad om je bestelling te voltooien (0 beschikbaar). Onze excuses voor enig ongemak." Er was nog maar 1 pak voorradig. Ik heb zoiets nog al eens voorgehad met lamspensen. Toch wel spijtig.

Snelle levering en altijd van prima kwaliteit

Er is veel aandacht besteed aan de verpakking. De bestelling is altijd snel geleverd. En voor de honden is er altijd een extra-tje toegevoegd in het pakket. De puppypakketjes zijn geweldig. De nieuwe puppy-eigenaren kunnen zo mooi kennismaken met een aantal verschillende natuurlijke gedroogde snacks.

Super assortiment

Uitgebreid assortiment met snacks, altijd weer feest voor onze Doodle

Al jaren eet onze hond de snacks van dog bite . Hij vindt ze heerlijk en wij zijn zeer tevreden over de service.

snelle levering en quality producten

Mooie producten en snelle levering. Hond is er dol op!

Goede klantenservice, snelle levering.

Wij bestelling regelmatig bij Dogbite. Ze hebben fijne en veilige producten. Dit keer voor het eerst het contactformulier ingevuld met een vraag. Binnen vijf min. werd ik al opgebeld om mijn vraag te beantwoorden.

Groot assortiment,goede kwaliteit en prima,snelle levering!!!

Altijd leuk om een extraatje in je bestelling te vinden! Altijd weer snelle en perfecte levering! Ik voel me altijd als in kind in een speelgoedwinkel als ik weer wat lekkers voor de hondjes op de website zoek!

Uitstekende firma

Goede producten, zeer snelle levering, fijne firma om mee om te gaan..

Professioneel

De bestelde produkten werden snel en goed afgeleverd. De hond is ook enthousiast over de spulletjes.

TOP!

mijn hond vindt de gekochte snacks heerlijk!

Super kwaliteit!

Hartstikke goed spul. Levering ok.

Goede producten en snelle levering

Prima produkten en levering

Ik bestel al jaren bij Dogbite en ik kan niet anders zeggen dan dat de produkten altijd prima van kwaliteit zijn en de prijs heel erg okee! Ik kijk af en toe ook bij andere webwinkels, maar kom toch altijd weer uit bij Dogbite. Ze zijn echt top!

Snel geleverd en producten zien er goed uit.

Producten zien er mooi uit en de hond vind ze geweldig.

Perfect geregeld

Duidelijke informatie over de producten op de website en snelle levering!

Snelle levering en goede natuurlijke producten.

Snelle bezorging en ze houden je prima op de hoogte via mail. Er is een uitgebreid assortiment voor goede prijzen.

Goede producten

Snelle levering en goede snacks.

Fijne webwinkel

Goede producten altijd keurig geleverd. Kan het iedereen aanraden!

Snelle levering scherpe prijzen voor goede spullen en heel behulpzame mensen

Snelle levering, mooi verpakte producten en natuurlijk gesmaakt door onze honden😀

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.