Snelle levering, groot assortiment, uitstekend kwaliteit

Goed verpakt met duidelijk productomschrijving, ik zou nog wel wat grotere verpakkingseenheden willen hebben omdat ik meerdere honden heb. Super snel geleverd en van zeer goede kwaliteit. Spaarsysteem is ook top!

Klant vriendelijk, goede producten, snelle levering.

Ik bestel regelmatig een hele voorraad voor mijn honden. Er is en ruim aanbod en er zit altijd iets bij waar mijn honden gek op zijn. Met ieder een eigen smaak. Ok veel keus voor beloning snoepjes zodat ik af kan wisselen

Snelle levering en goede producten.

Ideale bezigheid

Snelle levering. Mooi materiaal. De hond kan zich weer bezighouden met kluiven

Top.

Snel in huis. Fijne spulletjes. Ze vinden het heerlijk. Geweldig als ik het pakketje in mijn handen heb en 2 honden de geurtjes ruiken. Hun neuzen kunnen dan niet hoog genoeg de lucht in gaan🤣. Zo lekker vinden ze het allemaal.

Perfecte organisatie!!!!!

Snelle levering, prima kwaliteit!

Heel tevreden!

Erg tevreden! Goede prijzen en veel keus! De meat bites in verschillende smaken en lamslong trainers zijn perfect om te gebruiken tijdens trainingen.

Goede kwaliteit producten en zeer snelle levering

Na de feestdagen (er stond duidelijk op de website aangegeven dat er tot 6 januari 2020 niet geleverd zou worden), de gebruikelijke snelle levering gehad. De vleesbrokjes en trainers zijn van uitstekende kwaliteit.

Redelijk

Slechte ervaring ze hebben bij de bestelling niet laten weten dat ze tussen oud en nieuw niet zouden leveren zelfs tot 6 januari !!!! Ik had al 26 dec betaald en het voer pas 8 januari binnen en ook nog na ee telefoontje dus erg slecht !!!

Snelle levering van top kwaliteit producten.

snelle levering van heerlijk hondensnoepgoed

heel tevreden

Fijne producten

Mijn honden zijn gek op de de producten zoals lamslongtrainer,kophuid staven,vlees strips maar ook de zalm en hennep olie en het schapenvet is prima. Een idee om met of zonder plastic verpakking te kunnen kiezen.

Toppers

Goede spullen, goede service en happy honden!!

Goede artikelen en een goede service

We kennen het bedrijf om de goede kwaliteit. Maar een bedrijf leer je op een andere manier kennen als er iets fout gaat. We kregen een verkeer artikel en daar werd (op zaterdag) goed en snel op gereageerd.

De kwaliteit van de producten zijn super.

goede kwaliteit en service

alleen de verpakking (kartonnen doos) zou wat steviger moeten zijn zodat er minder plastic nodig is om te tapen.

Zeer goede kwaliteit

Fijne service

Super kwaliteit

De kwaliteit en de levering is goed. Ruime keus.

Goede kwaliteit, ruim assortiment echt top

Groot assortiment goede kwaliteit snelle levering gewoon top

Goede kwaliteit snacks

Goed assortiment, goede kwaliteit snacks en goede service!

Prima produkten, snelle levering.

Mijn hond is heel blij met de produkten, dus wij ook!

Goede service, goede producten en snelle levering

Al jaren bestel ik bij Dogbite. Ze hebben ruime keuze in producten, goede kwaliteit en altijd een snelle levering. Is er een product op of zijn er problemen, wordt dit duidelijk benoemend.

Gewoon goed

Het zijn pure producten zonder onnodige toevoegingen. Snelle verzending en goede service.

Snelle en goede levering en de snacks zijn echt favoriet. Mijn RRidgebacks zijn verzot op Dogbite snacks. Elke dag 1 runderkophuid en ze zijn tevreden.

Snelle levering en waar voor je geld.

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.