Onze hond eet de runderkophuid graag en hij is ook wel even mee zoet als we hem er eentje geven.

Altijd goed, honden genieten ervan.

Altijd goed, honden genieten ervan

fantastisch

Ik ben erg blij met Dogbite. De producten zijn zonder geur- kleur en smaakstoffen wat ik belangrijk vind. De kwaliteit is prima. Verder is het goed verpakt en komt het altijd keurig thuis bezorgd.

Service minder, kwaliteit is deze keer ook minder

Geen verzendbevestiging, geen track trace code met verzenden... dus moet ik dagen thuis zijn en opletten, zo’n doos kan ik niet op de fiets ophalen van een dhl punt. De runderoren waren andere keren beter. Kwaliteit loopt terug. Contact gehad met dogbite hierover en heel netjes opgelost. Ik ga voor goed spul voor de honden en dogbite ook. Goede match dus. Helaas is het door alle drukte in deze dagen mis gegaan. Kan gebeuren, de oren zijn afgekeurd door dogbite vanwege de kwaliteit. Ik vertrouw dat de kwaliteit goed zal zijn de volgende keer, ken dogbite ook niet anders dan met supergoede kwaliteit.

Zoals altijd prima!

Voor de derde maal bestelling gedaan voor onze hond. Uitgebreid assortiment voor een mooie prijs. Netjes verpakt, snelle verzending! Leuke attentie in de vorm van een pen.

Altijd snelle levering, leuke aanbiedingen en veel lekkers voor de hond.

Beoordeel later🤭kerstpakket staat onder de boom. Ze snuffelt er wel eens aan maar blijft er mooi vanaf 🐾😀

Toptent

Altijd vriendelijk geholpen en goede producten!

Altijd in in huis en goede spullen

Goede producten en goede service.

Dogbite heeft fijne producten voor onze Labradoodle. Ze vindt ze heerlijk.

Producten zijn netjes verpakt, kwaliteit is goed en voldoet altijd aan de omschrijving op de website. De honden vinden het heerlijk en er zit altijd nog een extraatje bij ook! En levering is altijd vlot. Als we een nestje hebben, krijgen we ook leuke pakketjes voor de pups, die erg gewaardeerd worden door de nieuwe eigenaren!

Gezocht, gevonden en binnen enkele dagen in huis. Goede communicatie per email. Ben zeer tevreden en kom zeker vaker bestellen

Snelle levering en vragen worden gelijk beantwoord. Zelfs telefonisch voor een goede uitleg

Goeie producten en vriendelijke medewerkers. Mijn hond kan voorlopig weer beloond worden

Mijn honden zijn dol op de producten

Allemaal keurig

Altijd vlot bezorgd en iedere keer een leuke verrassing er in!

Supersnelle levering. Producten moet ik nog beoordelen.

Top service en goede kwaliteit van producten.

Top service en goede kwaliteit van producten. Echt een aanrader!

Goede producten, perfecte en snelle levering

top website

prima producten goede kwaliteit alleen jammer dat DHL zich niet houd aan tijden als er wordt vermeld na de middag leveren staan ze voor de middag op de stoep blijkbaar kunnen deze chauffeurs lezen en dan vervolgens klagen dat er niemand thuis was

niets op aan te merken!

Top.

Super geregeld!

Goede kwaliteit en super snel geleverd.

Al diverse keren wat besteld. Goede producten voor een redelijke prijs. Altijd snel geleverd. En de honden zijn weer blij met hun heerlijke snacks.

Fantastische dienstverlening

Altijd netjes op tijd. Keurig afgeleverd. Bij vragen oid per mail, altijd snel en persoonlijk antwoord. Grote keuze. Goed geprijsd.

Uitstekende kwaliteit

Snelle levering , goede en vriendelijke klantenservice. Het allerbelangrijkste mijn hond vind het heerlijk .

Goede producten en prima service.

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.