Jammer dat er niks met de opmerking bij de bestelling is gedaan

Ik ben vaste klant van Dogbite omdat ik zeer tevreden ben over de 1KG runder pensstaafjes. Mooie grote staafjes en weinig pulp voor een goede prijs. Bij de bestelling kun je een opmerking invullen maar bij mijn laatste bestelling is daar niks mee gedaan / niet gelezen, jammer. Verder kan je aangeven dat DHL een avondbezorging doet maar DHL had mij toch voor de dag bezorging ingepland. Ik heb dit via de mail gemeld bij Dogbite omdat zij de opdrachtgever zijn voor DHL, maar nooit een antwoord op gehad. Ik hoop niet dat dit zo blijft want dat vind ik teleurstellend en irritant. Was dit anders geweest had ik 5 sterren gegeven.

Zeer tevreden!!

Overzichtelijke website en snelle levering. Bestellen, betalen en volgende dag al in huis.

Om 1 woord ....GEWELDIG !

Kan niet beter !

Snelle levering en erg goede producten

Erg goede producten, mijn honden lusten alles.

Snel bezorgd en super kwaliteit

Super snel bezorgd en super kwaliteit snacks alle honden zijn erg tevreden

Fijne snacks voor mijn hond. De mixzak vind ik persoonlijk fijn, zo kom ik er achter wat hij wel en niet lekker vind en hoef ik niet direct grote zakken te kopen.

Goedkoop, snel en goed

Ooit heb ik uitgezocht waar ik voordelig pensstaafjes in een grootverpakking kon bestellen. Sindsdien koop ik af en toe 2 grote zakken met gratis verzending. Netjes verpakt en snel thuis bezorgd en vaak zit er een klein extraatje bij. Dik tevreden dus waarom zou ik een ander zoeken?

Top, mooie producten, goede kwaliteit/prijs

Veel keuze, snelle verzending, leuk altijd iets extra’s erbij, mooie producten, m’n drie honden worden altijd weer blij van een doos van Dogbite!

Kwaliteit, kleine prijs

Uitgebreid assortiment mooie producten voor een goede prijs en altijd snel in huis.

Super producten snelle service en de doos love it

Super blij met dogbite!

snelle levering veel keus en goede voorraad altijd heel fijn geholpen

prima produkten en snelle levering

De hondjes zijn dol op de produkten van dogbite. Ook hun puppypakketjes worden altijd in dank afgenomen en geeft de pups veel kauwplezier!

Heerlijke snacks voor de honden,super snelle levering.

Honden vinden het heerlijk!!!

Mijn honden vinden het heerlijk. Ik gebruik de trainers voor het hersenwerk en de puzzels. En natuurlijk tijdens de honden cursus.

Top snacks

Mijn hondjes hebben een kip intollerantie, toen vond ik deze site. Ben gaan rond kijken heb ook advies gevraagd. Nu heb ik gehoord dat mijn kleine vriendjes Eend en konijn wel zouden kunnen verdragen. Ben begonnen met eend, en kreeg een keer een sample van konijn, dat vonden ze ook lekker dus ik kan nu wisselen. DOGBITE JULLIE ZIJN TOPPPPPPPPPPP

Goed!

Goede snacks en voer, mijn hond geniet ervan:)

Heel veel lekkers voor de honden en uitstekende service!

Veel keuze en uitstekende service

Uitstekende en vriendelijke klantenservice zeer smakelijke

Zeer smakelijke snacks , als ik naar mijn hond kijk . Goede en een snelle service.

Snelle levering van goede producten

Gezonde snacks voor een blije hond

Mijn hond smult van al het lekkers dat ik bij Dogbite bestel

Zeer positief, uitstekende webshop.

Goede producten, hoge kwaliteit, snelle levering, positief contact.

uitstekend!

ik bestel reeds enkele jaren bij Dogbite, ze waren toen al uitstekend en nu nog steeds. Snelle verzending, top producten, ruim assortiment, vriendelijke mensen,... Super bedankt, ook wegens Milan en Kai

Goede betrouwbare producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering

Zeer goede producten. Mijn hond is er dol op en een snelle levering.

Fantastische producten voor een goede prijs met prima service.

Ik bestel de brokken voor mijn beide honden bij Dogbite. Het zijn kieskeurige jongens en keuren veel brokken af maar deze gaan erin als koek. Ook de heerlijke snacks zijn op z’n plaats. De laatste keer kwam de levering bij Dogbite iets later aan maar ik werd keurig gebeld dat de levering aan mij ook iets later werd.

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.