Prima kwaliteit en super snelle levering.

De pensplaten zijn favoriet bij mijn hond.

Uitstekende kwaliteit producten en klantgerichtheid

Overzichtelijke website. Snelle verwerking van bestelling. Uitstekend honden voedsel. Prettige en klantgerichte service.

De honden smullen elke keer weer van alle lekkers wat bij jullie vandaan komt!

fijne website prima keuze!!!

Snelle levering en ruime keuze!

Ruime keus , snelle levering. Ook fijn dat er vanaf 25 euro gratis bezorgd word aangezien ik maar 1 klein hondje heb dus geen grootverbruiker ben.

Kan niet beter ! Super snacks en brokken

Top. Levert snel, goede kwaliteit producten en betrouwbaar.

Top. Levert snel, goede kwaliteit producten en betrouwbaar.

Goeie kwaliteit, snelle levering

De producten zijn altijd van goeie kwaliteit, en binnen een paar dagen heb ik het in huis. DHL leest niet altijd even goed op de verpakking waar ik het gezet wil hebben als ik niet thuis ben op moment van levering, maar ja, dat is DHL, dat ligt niet aan Dogbite, want die hebben het wel degelijk op de verpakking geschreven.

Super snel

Bestel hier altijd de mix zalmolie/schapenvet,omdat die a.t goedkoopst is hier en B.omdat ze supersnel leveren. En je altijd fijn contact hebt met ze!

Perfecte levering

Goede ervaring

super producten snell levering

Al jaren bestel ik hier mijn producten als grootverbruiker. Super tevreden erg goede kwaliteit zeer tevreden.

Een bestelling doen is snel gedaan!

Prima werkende site, goede service.

Goed product

Mijn hond lijkt de bestelde producten smakelijk te vinden, dus is het wat mij betreft ook goed.

De ideale producten voor hond met allergie.

Al ruim 5 jaar onze vaste leverancier. Overzichtelijke website en snelle levering. Goede natuurlijke producten. Leuk extraatje bij besteding vanaf 50 euro en gratis levering vanaf 25 euro.

Op de website is er veel keuze, maar er is een te beperkte voorraad naar mijn mening. Bestellen ging makkelijk en nadien was er een snelle service, d.w.z. bevestiging van bestelling met factuur, mails van BPost i.v.m. de levering met track&trace code, en de uiteindelijke levering was de volgende dag (in Wallonië, België). Alle bestelde producten (22 pakjes hondensnoepjes) waren aanwezig + gratis 2 proefpakketjes en een balpen, en dit in slechts 1 kartonnen doos. Met retourneren heb ik nog geen ervaring.

Goede service en de honden zijn er dol op!

Super fijne snacks, hondjes zijn er gek op.

Goed!

Ruim assortiment, goede service

Goede prijs kwaliteit verhouding, goede service.

De site is overzichtelijk, goede natuurlijke producten, voldoende keus en goede service. Heb al een aantal keer besteld en altijd is de bestelling snel in huis, en de hond is helemaal gelukkig als er weer een pakketje van dogbite binnenkomt! Zeker een aanrader!

Ben erg tevreden

Simpel te bestellen, snelle levering en een leuk probeer zakje bij grote bestelling. Onze hond is allergisch en in zijn diersoorten die hij wel verdraagt is geniet keuze. En onze hond vind t verrukkelijk.

bestelling

veel verschillende soorten zo bestellen we elke keer wat anders. snelle levering kwaliteit van producten is ook goed

Goede producten, topservice!

Goede communicatie en service.

had mijn bestelling de volgende dag al binnen en het is prima

Super kwaliteit!

Inmiddels een aantal keer besteld, elke keer super! Het wordt snel geleverd en de kwaliteit is erg goed! Eén van mijn honden is erg kieskeurig en ook hij eet de snacks met smaak!

Hier al vaker spullen besteld voor mijn bordercollie.s altijd goede verpakt en snel geleverd.

Super tevreden op alle gebied

Snelle levering, grote en zeer goede keuze, altijd iets extra, heel duidelijke site om te kiezen. Kan niet beter

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.