In een woord geweldig!

Prima producten. Super service. Groot assortiment. En iedere maand mooie aanbiedingen. Mijn honden tevreden. Ik tevreden!!

Mijn Wetterhounen vinden de snacks heerlijk

Voor de eerste keer gedroogde snacks besteld bij Dogbite, keurige bezorging. Mijn 2 Friese Wetterhounen vinden de gedroogde snacks van Dogbite heerlijk. Ik zal zeker vaker gaan bestellen.

De hond is er dol op!

Prima, inmiddels diverse producten besteld en het is eigenlijk altijd goed! Onze hond is een kieskauwer maar van de rundvleesblokjes lust hij wel pap. Prijs kwaliteit is goed, kortom een aanrader

Top , ruime keuze, voordelig

Grote ruime keuze met vele aanbiedingen en als fokker zeer blij met grote verpakkingen en er id steeds bij levering een attentie van jullie erbij

Vlijmscherpe runderkophuidplaten!

Bestelling liet even op zich wachten. DHL is natuurlijk een bezorgdienst waarvan je niet weet wanneer die eens op komen dagen. De runderkophuidplaten die ik besteld had waren echt vlijmscherp! Mijn hond heeft er een flinke schaafwond aan zijn neus aan overgehouden!! Daar mag echt wel beter naar gekeken worden. Voor hetzelfde geld had zo'n punt in zijn oog geprikt, met alle gevolgen van dien. Gelukkig snel afgepakt en geruild voor een veiligere snack.

Service, producten, kwaliteit en snelheid dik in orde

Ruim voldoende, slechts 1 ervaring, maar wel een goede... op de bezorgdienst na. Daar kunnen jullie weinig aan doen, maar zolang er met DHL bezorgd wordt, zal ik niet meer bestellen. DHL durft hier namelijk niet het erf op, laat nooit een briefje achter en moet bijna 3 hectare laten doorzoeken zodra ik een mail heb dat mijn pakket afgeleverd is. Ik zit al 4 maanden met een gecompliceerde enkelblessure en dat is de voornaamste reden om online te bestellen; zodat ik het thuis geleverd krijg. Nu kreeg ik een mail dat mijn pakket geleverd was (ik was, omdat ik echt niet anders kan, gewoon thuis) en hadden ze het pakket bij de buren weggezet en dus niet bij mij. Iemand 3 hectare laten doorzoeken en blijkt het bij de buren, 1,5km verderop, afgeleverd te zijn. Ben dat spuugzat (is niet de 1e, 2e of 3e keer dat dit gebeurd) dus alle bedrijven die werken met DHL worden helaas van mijn lijstje geschrapt.

toppie!!!

Uitstekende kwaliteit kauwgoed!!

Dogbite heeft o.a. hele fijne trainersnacks. Zonder suikers en granen, kruimelen niet. En altijd goede, snelle en vriendelijke service.

Top service!

Ik bestel ongeveer 2 maandelijks en tot nu altijd met thuislevering. Deze keer een afhaalpunt gekozen. Uiteindelijk lag het pakket op een verkeerd punt (foutje van DHL), aan de andere kant van t land. Dankzij de heel snelle tussenkomst van Jeroen van Dogbite kon ik na 2 dagen het pakket al hier weer afhalen . Dank voor deze snelle bemiddeling! Carla Ranson

Goed product met snelle levering.

Honden vinden de snacks super. Er is veel keus, voor ieder wat wils.

De honden zijn er gek op.

Het assortiment is ruim. Het bestellen gaat gemakkelijk.

Top, overzichtelijke site. Bestellen en niet twijfelen is zeker de moeite

Er zat eenfolder en wat staaltjes in mijn puppy pakket, zo ben ik bij jullie terecht gekomen. Voor elk wat wils, meeeeer dan genoeg afwisseling en een mooie maandfolder en een interessante site. Dus bestellen maar😉👍🏻 Ook de stylo en het schrijfpapier zijn een leuke attentie. Dus een top site met top producten. Alles is steeds mooi verpakt voor verzending, wat toch ook belangrijk is.

Top kwaliteit en service

Al jaren top kwaliteit snacks voor onze Doodle en met regelmaat nieuwe producten. Ook de service is top, snel antwoord en super vriendelijk!

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Altijd keurig netjes verpakt en op tijd geleverd.

Snelle levering! Ook leuk dat je er een mooie pen en folders bij krijgt!

gewoon super

goede kwaliteit goede service.

Gewoon goed

Mooi assortiment met natuurlijke producten. Echte traktaties voor de hond en handige beloningshapjes. Goede prijs, leuke acties en snelle levering.

Mooie producten

Het zijn mooie producten en een snelle levering

Heerlijke Dogsnacks

Goede producten, veel keus, normale prijs en snelle levering Gewoon GOED dus !

Geweldig!

Wij zijn zeer tevreden over Dogbite! Snelle levering geweldige producten goede service en dat alles voor een normale prijs! Wij zijn fan en willen niets anders meer

Uitstekende, snelle levering van goede kwaliteit

Super kwaliteit, goede prijs

Snelle levering, geen verzendkosten en goede prijs!

Duidelijke website, snel geleverd, goede prijs en geen verzendkosten. Wij zijn zeer tevreden!

Ik bestel altijd de snacks via dogbite. Altijd snel geleverd en een mooi minimum bestelbedrag

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

De webshop is duidelijk en heeft een goed assortiment. Bestelen is makkelijk en de levering is altijd vlot. Belangrijkste: de hood is er gek op!

Eerlijke natuurlijke producten voor een nette prijs

Positief. Mooie natuurlijke producten en de levering is keurig netjes en snel. Honden zijn er gek op.

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.