Bestel vaker

Honden zijn er gek op. Bestelling is super snel binnen en moet de doos bijna verstoppen. Bedankt wederom voor de service.

Goede producten

Hele goede ervaringen. Snelle levering en goede producten

Producten van zeer goede kwaliteit en een snelle bezorging

goede service

De besteling is binnen de genoemde tijd geleverd, Goede service

Altijd keurig bezorgd, hele goede spullen voor de hond, vaak nog extraatje erbij, heel erg tevreden over

Kwaliteitssnacks voor honden

Snelle bezorging van bestelde snacks. Geen onherkenbare staven, maar what you see is what you get. De hond is er dol op. Vooral op de ganzennekjes, gedroogde visjes en lamsoortjes.

Goeie service, snelle levering, genoeg keuze. De hond is dol op de runderoren met vleespit

In 1 woord GEWELDIG!

Al jaren ben ik trouwe klant. Dat is ook niet zo bijzonder. De service en klantgerichtheid is buitengewoon goed. De kwaliteit is top en de prijzen zijn heel redelijk. Gewoon nooit meer ergens anders kopen of kijken: je komt toch uiteindelijk uit bij Dogbite!

Prima producten

Altijd een feest als het binnenkomt.

Prima producten

Prima producten,veel keuze,snelle levering.

Hele goede service, snel geleverd en heel fijn verpakt

Prima kwaliteit.

Mijn online bestelling heb ik na telefonische afspraak zelf opgehaald. Keurig verpakt en met een duidelijke uitleg werden de producten meegegeven. Erg tevreden over deze manier van kwaliteitsproducten aanschaffen. Ga dit zeker vaker doen.

Snelle levering en een goed product

De bestelling die ik geplaatst had is snel en op het juiste tijdstip geleverd. Ook het product is van goede kwaliteit, top!

Zeer tevreden, goede prijs-kwaliteit verhouding

De hond heeft de snacks graag, de prijs is zeker niet te hoog en ze bieden een snelle service.

Veel keuze en snelle levering!

Dogbite biedt veel gezonde snacks tegen een redelijke prijs. Mijn hond is dol op al deze verschillende snacks en ik geef veel liever natuurlijke snacks dan de hondensnoepjes met allerlei toevoegingen of ingrediënten die ik liever niet voer. Veel keuze, ik koop altijd snoepjes voor de training en kauwsnacks waar hij een tijdje zoet mee is.

Goede service en mijn hond vind de snacks geweldig

Uitmuntend

hele goede producten

alleen jammer dat er laatste tijd regelmatig producten uitverkocht zijn.anders had ik een 10 gegeven.

Top bedrijf!

We zijn met onze hond een beetje aan het zoeken wat ze mag i.v.m. een voedsel allergie. Ik had net paarden snacks besteld en een dag daarna moest ik over op eend! Omdat er steeds maar één eiwit soort gegeven mag worden, heb ik gemaild en gebeld of het mogelijk was om mijn bestelling om te zetten! Dit kon, en een dag later had ik eenden snacks in huis! Top geregeld!

Perfecte service

Gebeld nadat ik mijn bestelling had gedaan en betaald omdat mijn hond alles in grote stukken door begon te slikken. Advies was om het bestelde niet meer te geven. Hij heeft bestlling keurig geanuleerd voor mij de dezelfde dag stond hey geld al weer op mijn rekening. Super!

Goede kwaliteit snacks en snelle levering.

Kwaliteit van de snacks is goed. Wordt snel geleverd en een groot voordeel dat er vanaf 25 euro geen verzendkosten zijn.

Snelle levering!

Veel keus in gezonde snacks.

Alles steeds netjes geleverd

Goede ervaringen

Voldoende keuze, goede producten, niet te duur, vlot geleverd.

Goede smakelijke brokken

Onze pup is een slechte eter, eerder gaven wij hem brokken van Proplan, toen de brokken van Dogbite binnen kwamen begon hij eindelijk te eten. De prijs is ook enorm prettig!!

Geweldig ! Kan niet beter !

Goede vlotte levering. 1e klas spul,en betaalbaar. Nadat ik ook de cenaturio brokken in huis heb...heb ik het eindelijk gevonden. Een goede brok die mijn honden naast hun vlees graag eten Super super tevreden !

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.