Goede producten, snelle levering

Altijd goede producten en altijd snelle bezorging.

Top kwaliteit voor goede prijs

Goede kwaliteit. Veel keus. Nette prijs. Idiaal voor honden allegie. Geen toevoegingen. Nette levering. Als er iets is, bv laatst deed site niet goed, mail gestuurt,keurig een telefoontje erover.

Snel en goed

Ik bestel nu al 2 jaar bij Dogbite en tot nu toe is elke bestelling op tijd aangekomen. De inhoud was ook altijd kloppend en van goede kwaliteit. Mijn hond kijkt bij elk pakketje dat aankomt verwachtingsvol of het voor hem is :).

Goede service!

Voor mijn hond op zoek naar snacks met één eiwit! Geevonden! Er zit vaak ook wat extra's bij voor he baasje of de hond!

Uitstekend webwinkel

Snel en prima levering, goede spullen

Correcte en snelle levering !

De online bestelde goederen werden snel en correct geleverd.

Snelle service, duidelijke website. Mooie pure producten

De bestelde artikelen zouden snel komen maar door foute planning bij DHL 3 dagen moeten wachten

Snel verzonden. Goede service

Snel verzonden en netjes verpakt

Tevreden

Website is overzichtelijk, ingedeeld in categorieën en er is veel keuze. Bestelling is gemakkelijk geplaatst en er zijn voldoende betaalmogelijkheden. Mijn bestelling had ik vrijdags geplaatst en werd de week nadien op dinsdag geleverd (in België). Alle producten werden geleverd. Voldoende e-mails i.v.m. de levering en de factuur werd hierbij ook opgestuurd. De rundspensen en schapenpensen zijn voor mijn hond (mix Rottweiler en Stafford) een beetje te klein. De scholletjes daarentegen zijn een goed formaat en vindt ie reuzelekker. Spijtig dat de verzending pas gratis is vanaf €40 voor België, anders betaal je €10 verzendkosten.

Heel snelle levering

Altijd op tijd; top kwaliteit netjes verpakt En veel keuze goede snacks voor mijn honden. Groot plus punt vele betaal mogelijkheden

Super goeie service en uitstekende prijzen

Wij nemen altijd de mix schapenvet/zalmolie voor over t voer van onze chihuahua’s en zij vinden dit super lekker en t is ook nog eens goed voor ze!

Super.

Helemaal tevreden.en de woefjes vinden hun snacks heerlijk.

Super service. Vandaag besteld morgen geleverd.

Super service. Vandaag besteld, morgen geleverd.

goede kwaliteit, snel geleverd voor een goede prijs.

navigeren in de website is overzichtelijk tot in het winkelwagentje. Daarna is het wat lastiger, vooral de betaling.

Zeer goede service

Fijne service en altijd snel geleverd.

Goede producten, snel geleverd

Prima producten die goed in de smaak vallen. Na bestelling snel in huis. Bestel hier vaker en zal dat zeker blijven doen.

Mooie voorraad, snelle levering

Zeer tevreden!

Heel goed!

Fijne (overzichtelijke) website en bestelling snel binnen! En niet onbelangrijk, de honden smullen van alle lekkere snacks!

Alles keurig ingepakt en netjes op tijd bezorgd en dat al jaren lang.

Netjes en snel geleverd

Alles zat netjes in doos verpakt wat we hadden besteld en super leuke puppy pakketjes.

Zeer goede firma

Mooi en snelle levering!

Prima bedrijf

Bestel al enige tijd bij dogbite. Nooit problemen gehad, altijd snelle levering .

Goede service en vriendelijk personeel

Bij kennismakings bestelling ontbraken er 2 zakjes, na bellen en vriendelijk te woord gestaan te zijn werd het direct de volgende dag nagestuurd, goede service dus.

Super goede service

Goede service, snel verstuurd en de honden vinden het heerlijk!

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.