Mooie producten

Het zijn mooie producten en een snelle levering

Heerlijke Dogsnacks

Goede producten, veel keus, normale prijs en snelle levering Gewoon GOED dus !

Geweldig!

Wij zijn zeer tevreden over Dogbite! Snelle levering geweldige producten goede service en dat alles voor een normale prijs! Wij zijn fan en willen niets anders meer

Uitstekende, snelle levering van goede kwaliteit

Super kwaliteit, goede prijs

Snelle levering, geen verzendkosten en goede prijs!

Duidelijke website, snel geleverd, goede prijs en geen verzendkosten. Wij zijn zeer tevreden!

Ik bestel altijd de snacks via dogbite. Altijd snel geleverd en een mooi minimum bestelbedrag

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

De webshop is duidelijk en heeft een goed assortiment. Bestelen is makkelijk en de levering is altijd vlot. Belangrijkste: de hood is er gek op!

Eerlijke natuurlijke producten voor een nette prijs

Positief. Mooie natuurlijke producten en de levering is keurig netjes en snel. Honden zijn er gek op.

Bestel vaker

Honden zijn er gek op. Bestelling is super snel binnen en moet de doos bijna verstoppen. Bedankt wederom voor de service.

Goede producten

Hele goede ervaringen. Snelle levering en goede producten

Producten van zeer goede kwaliteit en een snelle bezorging

goede service

De besteling is binnen de genoemde tijd geleverd, Goede service

Altijd keurig bezorgd, hele goede spullen voor de hond, vaak nog extraatje erbij, heel erg tevreden over

Kwaliteitssnacks voor honden

Snelle bezorging van bestelde snacks. Geen onherkenbare staven, maar what you see is what you get. De hond is er dol op. Vooral op de ganzennekjes, gedroogde visjes en lamsoortjes.

Goeie service, snelle levering, genoeg keuze. De hond is dol op de runderoren met vleespit

In 1 woord GEWELDIG!

Al jaren ben ik trouwe klant. Dat is ook niet zo bijzonder. De service en klantgerichtheid is buitengewoon goed. De kwaliteit is top en de prijzen zijn heel redelijk. Gewoon nooit meer ergens anders kopen of kijken: je komt toch uiteindelijk uit bij Dogbite!

Prima producten

Altijd een feest als het binnenkomt.

Prima producten

Prima producten,veel keuze,snelle levering.

Hele goede service, snel geleverd en heel fijn verpakt

Prima kwaliteit.

Mijn online bestelling heb ik na telefonische afspraak zelf opgehaald. Keurig verpakt en met een duidelijke uitleg werden de producten meegegeven. Erg tevreden over deze manier van kwaliteitsproducten aanschaffen. Ga dit zeker vaker doen.

Snelle levering en een goed product

De bestelling die ik geplaatst had is snel en op het juiste tijdstip geleverd. Ook het product is van goede kwaliteit, top!

Zeer tevreden, goede prijs-kwaliteit verhouding

De hond heeft de snacks graag, de prijs is zeker niet te hoog en ze bieden een snelle service.

Veel keuze en snelle levering!

Dogbite biedt veel gezonde snacks tegen een redelijke prijs. Mijn hond is dol op al deze verschillende snacks en ik geef veel liever natuurlijke snacks dan de hondensnoepjes met allerlei toevoegingen of ingrediënten die ik liever niet voer. Veel keuze, ik koop altijd snoepjes voor de training en kauwsnacks waar hij een tijdje zoet mee is.

Goede service en mijn hond vind de snacks geweldig

Uitmuntend

hele goede producten

alleen jammer dat er laatste tijd regelmatig producten uitverkocht zijn.anders had ik een 10 gegeven.

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.