Groot assortiment, goede prijs, snelle levering.

Mijn ervaring is, sinds ik twee jaar geleden de eerste bestelling deed, heel goed. Ik bezoek deze website vanwege het ruime assortiment, de redelijke prijzen en de snelle levering.

goede service

ruime keuze en overzichtelijke site makkelijk om te bestellen en snelle levering honden zijn blij dus wij ook!

Top kwaliteit van de producten, vriendelijke mensen en fijne service

Ik ben met Dogbite in contact gekomen, omdat ik bij onze pup een lekker puppypakket van Dogbite had meegekregen van de fokker. Gezonde en natuurlijke snacks. De hond was verkocht en ik ook. Daarna ben ik begonnen met bestellen en doe dat vele jaren later nog steeds. Ook voor tijdens de jachttraining gebruik ik de producten van dogbite. Ooit ging er iets mis met de bestelling, dit was ook per ommegaande weer geregeld. Ik blijf nog heel lang klant.

Aangevraagd puppypakket nog niet ontvangen!

Nog niks ontvangen

Wij zijn al jaren klant bij Dogbite naar volle tevredenheid. Snelle levering en een overzichtelijke website. Een vooral....... Een betrouwbaar bedrijf. Een aanrader.

Super snelle service.

Super snelle levering. Met geweldige producten.

Mooie producten, snelle levering, top

Erg grote keuze van mooie natuurlijke producten. Mooie puppypakketten om mee te geven aan de nieuwe eigenaren. Snelle nette levering. Mooie website!

Snelle levering, mooie producten

De service is goed, alles wordt snel geleverd en de producten vallen in de smaak bij mijn hond. De prijzen zijn ook nog leuk.

Super fijne webshop

Altijd snelle levering Goede prijs kwaliteit verhouding Goede service Al met al mijn eerste keuze als het gaat om gezonde snacks voor mijn harige vriendinnetjes!

's middags besteld volgende dag ontvangen, prima dus! De eerste runderkopplaten al door de honden verorberd met veel plezier.

Snel geleverd, goede producten.

Prima producten, snel en goed geleverd

Goede service prima klantenservice goede kwaliteit producten

Al meerdere jaren neem ik naar tevredenheid verschillende producten bij Dogbite af en promoot hen bij mijn pupkopers en bekenden.

Uitstekende honden snacks

Mijn honden zijn gek op de snacks. Wij bestellen al jaren bij dogbite.

Kortom: prima

Ik vind de website duidelijk, het bestellen is eenvoudig, en de levering is ook snel.

Snelle service, bij vragen meteen antwoord, mooi product 👍🏻

Kwaliteitsvolle snacks die de honden graag lusten. Snelle levering.

Snelle service, goede spullen

De levering is altijd snel en de producten die ze hebben zijn van uitstekende kwaliteit. De runderlong snacks zijn veruit de beste die ik ken

snelle service goede service

ruim assortiment volgens de honden smaakt het enorm lekker snel bezorgd

Een geweldige website en vriendelijk en meedenkende personeel

Zeer goede service , en als er iets niet goed is wordt het met de volgende bestelling opgelost .als je een vraag hebt staan ze je vriendelijk te wordt meet één wordt een geweldige website.

goede producten en snelle service

Nu al meerdere keren besteld bij jullie en over alles zeer tevreden. Eindelijk eens oren waar ook labradors even mee doen.

Snelle levering, goede snacks

De webshop levert snel en heeft een zeer ruim assortiment snacks om uit te kiezen. De producten zijn van goede kwaliteit. Echt een aanrader!

Geweldige service en producten!

Mijn ervaringen is in 1 woord GEWELDIG! Hele goede service en de producten zijn top! Onze honden willen niets anders meer. Al meerdere mensen “besmet” gemaakt met het DOGBITE virus 😉

Nooit meer iets anders. Al zeker vier jaar klant

Omdat online bestellen altijd een drama is met mijn digilecty is men bereid te helpen en zo de bestelling altijd binnen te krijgen.Raad het mijn pupkopers aan en geef puppakketjes mee.

Kwaliteit!

Snelle levering en uitstekende kwaliteit kluiven.

Altijd prima service en levering

Voor de honden elke maand heerlijke snacks Wel jammer dat de eendenvleugels niet altijd op voorraad zijn Maar gelukkig is er genoeg andere keus

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.