Prima prijs-kwaliteit. Veel keuze voor jong en oud, klein en groot. En als je vaste klant bent en bijvoorbeeld een nestje hebt kun je heel leuk puppypakketjes aanvragen zodat de nieuwe eigenaren ook al wat dingetjes kunnen uitproberen. Snelle levering en goed verpakt

Fijne producten, eerlijke prijs. Zeer goede klantenservice. Snelle levering.

Prima producten

Prima producten en heel snel geleverd

top

Goede kwaliteit, nette prijs. veel keus. goed verpakt

Goede snacks, goede service

Bestel hier al aantal jaar mijn snacks en ben van plan dat te blijven doen. De snacks hebben een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Heb wel eens een product verkeerd geleverd gehad etc. wordt snel en keurig opgelost.

duidelijke website ..snelle levering..goede waar

Bij de produkten die ik bij dogbite bestel weet ik zeker dat het puur natuurlijk is en er geen kunststof in verwerkt zit ...waar ik bij andere merken van honden snacks wel eens over twijfel. Ook de prijs (die helaas gestegen is) is nog steeds gemiddeld lager dan elders.

Goede kwaliteit, eerlijke prijs

Bij dogbite zijn de snacks van goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Levering is snel en iedere maand mooie aanbiedingen. Wij bestellen erg graag bij dogbite.

wederom prima en snel geleverd

Dogbite heeft heeeel veel keuze en is kwalitatief zeer goed, Mijn Hond is gek op de snacks.

Goede producten en service. Snelle levering

Uitgebreid assortiment, snelle levering

Uitgebreid assortiment Honden zijn dol enthousiast op het lekkers Snelle en goede levering

Top produkten, goede setvice en een blije hond!

Goede, eerlijke produkten, waar mijn hond dol op is. Alleen de houdbare vleesrollen, die zijn heel droog, dat vindt hij niks.

Goede klantenservice

Na zolang wachten op printplaten het beloofde mailtje dat het weer leverbaar is. Bestelling na 2 dagen geleverd. Prima service.

Gewoon goede hondensnacks.

Goede hondensnacks voor kleine en grote honden.

Kwaliteit voor een goede prijs

Er zijn meerdere webshops die natuurlijke snacks aanbieden, maar ik keer toch elke keer weer terug bij Dogbite. Breed assortiment voor een goede prijs. Daarnaast ook gratis verzending vanaf een bepaald bedrag, en gratis product bij gebruik van een code. Kort gezegd: top! Heel klein dingetje: had graag iets meer kauw snacks gezien voor kleine hondjes.

Mooie producten en goede service

Eerste. Bestelling geplaatst en meer dan tevreden. Mooie producten, goede kwaliteit en veel.keuze. Minpuntje, prijzen veranderen snel.

Goede producten, ik heb hond met gebits problemen daarvoor zou ik wat zachter kauwstaven willen zien

Snelle levering goede producten

Super!!

Enorm veel keuze aan snacks. Snacks en kauwplezier die je elders niet vindt. Heel economische prijzen.

Altijd zeker van eten voor onze honden

Met de regelmaat van de klok bestellen wij houdbare vleesworsten bij Dogbite. Duidelijke site en de levering is altijd zoals Dogbite vermeld bij de bestelling: netjes verpakt en binnen de gemelde levertijd. 100% tevreden!

Snelle en nette levering

Puur natuur kwaliteit snacks voor honden, onze teckels zijn er stapel op. Verzending is altijd vlot en echt een aanrader.

Dogbite top producten en hele goede service

Al jaren bestel ik bij Dogbite. Voor onze volwassen honden en ook voor onze pups. Voor de pups in het nest heeft Dogbite leuke puppypakketten om mee te geven als de pups uitvliegen. Zo kunnen ook de nieuwe pupeigenaren kennis maken met de goede producten van Dogbite. Een grote pré is de goede service bij Dogbite.

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs,

Ik heb hele goede ervaring met hun trainingsbrokjes. Ik leidt zelf een assistentiehond op mbt ondersteuning/les van een prive trainster. Zij attendeerde mij op Dogbite. Ik kan niet anders zeggen dat mijn hond er alles voor doet om beloond te worden met deze fijne en magere snacks. Maar ook de snelle levering en het uitgebreide assortiment zijn top. Ik kan het een ieder aanbevelen die zijn hond in dit geval op een verantwoorde manier wil belonen. Daar dit veel en veel gezonder is dan de goedkope rommel uit de supermarkt en dergelijke.

Snelle levering, fijne producten

Snelle levering, fijne onbewerkte producten. Prijs kwaliteit verhouding helemaal prima!

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.