Heerlijk snacks zonder toevoegingen

Ruime keuze in het assortiment en de hond vindt ze heerlijk.

Bij vragen krijg je goed advies, prima kwaliteit hondensnacks en snelle levering

Snel en betrouwbaar

Goede prijs kwaliteit

Mooie kwaliteitsvolle producten aan een goede prijs en snel geleverd

Natuurlijk product, snelle levering. Mijn hond vind het lekker.

Goede tegemoetkoming van vragen. Goede adviezen

Fantastische kauwplaten

De kauwplaten zijn echt groot maar met een metaalzaag op formaat zagen. Werd voor geleverd en de prijs is goed.

Top producten voor een eerlijke prijs

Zeer tevreden over Dogbite en hun producten. Snelle levering, goede producten, duidelijke site, eerlijke prijs, kortom, een dikke 10 waard

Altijd vlot bezorgd en compleet.

Prima producten en service

Snelle levering, prachtige kwaliteit

De shop info is duidelijk en bestellen gaat makkelijk & snel. Levering is snel en alles is netjes verpakt. Kwaliteit is top, mijn twee teckels staan al te springen als ik de doos open… Prijs/kwaliteit verhouding is ook prima!

Mijn Pomeranians vinden het heerlijk

Goede en heerlijke voor mijn Pomeranians, ze zijn gek op alle producten die ik koop. Ook zorg ik er altijd voor dat er genoeg variatie in huis is. De levering is snel, jullie zijn echt een aanrader.

Duidelijke website en lage prijzen

Product voldoet aan verwachting, goed verpakt voor verzending en snelle verzending

Ruime keus en snelle levering

Ruime keus en snelle levering

Weer een nieuwe bestelling gedaan

Onze Max is gek op de snacks en voeding van Dogbite! Goede service en snelle levering. Top!

Altijd goed!

Al jaren bestel ik gezonde snacks voor onze hond, altijd snel geleverd en érg lekker (volgens onze hond ;)

Natuurlijk, lekker en betaalbaar voor mijn Hond

Zeer tevreden over bezorging en inhoud van mijn bestellingen. Mijn vorige hond was er gek op en mijn nieuwe puppy is er ook verzot op. Zelf vind ik de producten ook handig als cadeau voor vrienden met een hond. Gezond en graag genuttigd door de honden, aan de ontlasting zie ik dat ze het goed verdragen. Laatst was een artikel anders dan besteld, mocht deze houden en kreeg het bestelde artikel alsnog nagezonden, super service.

Prima en snelle levering

Gekochte producten werden snel en netjes verpakt geleverd. Website is overzichtelijk Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de bestelling

Prima producten

Ik bestel altijd mijn kauwspullen voor mijn husky's bij dogbite omdat de producten goed zijn , mijn hond smult ervan

Goede produkten, goed contact

Ben al jaren blij met de produkten. Soms is niet helemaal te leveren wat ik nodig heb maar ze zijn hierover eerlijk en goed te bereiken via whatsapp. Qualiteit voor mijn super allergische honden is altijd goed.

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering.

zeer gewaardeerde snacks en een goede customer service

altijd een feest voor de hond

Goede producten, redelijke prijzen, snelle levering en uitstekende service! De bezorger van DHL had geen zin meer en het pakket bij een afhaalpunt een dorp verderop gedumpt zogenaamd omdat ik niet thuis zou zijn geweest. Ik heb hem nota bene langs zien rijden! Contact opgenomen met Dogbite, zij hebben me direct een nieuw pakket gestuurd zodat ik de 5 km heen en weer niet hoefde te fietsen om de spullen op te halen. Waar DHL het af laat weten lost Dogbite het meteen op, dat noem ik nog eens Service!

Top product

product is van goede kwaliteit. postorder bedrijf daar zou ik een ander voor nemen. Geen DHL meer.

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.