Fijne producten voor allergische hond

Fijn om ook lekkere snacks aan mijn hond te kunnen geven! Groot assortiment.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Kwaliteit van de snacks is altijd goed. Bijv. Altijd dikke bullepezen ipv zielig dunne stukjes. Gratis verzendkosten bij bestelling boven de 25 euro ook fijn.

Perfect gezonde snacks

Veel keus aan gezonde snacks en trainers voor mijn hond. Snel en netjes geleverd. De snack Finder is handig en het contact dat je per whatsapp kunt opnemen als je vragen hebt, is ideaal.

Altijd top!

Zeer goede en snelle service, steeds in orde en snel geleverd.

Heel tevreden!

Wij bestellen een paar keer per jaar een grote voorraad snacks voor onze Labradors. De kophuidplaten M, de bullenpezen en de runderoren met haar zijn favoriet hier! Lekker wat langer knaagwerk voor onze Labradordames, en puur natuur. Als klein snackje tussendoor vinden ze een konijnenoortje met haar of een gedroogd pensstaafje ook niet te versmaden. Als we een nestje pups hebben bestellen we graag de gedroogde trainers en houdbare worsten, ideaal om mee te geven als trainingssnoepjes voor jonge pups. Onze pupkopers krijgen in hun puppypakket ook een puppypakketje van Dogbite mee. De bestellingen worden keurig optijd en volledig geleverd, wij zijn tevreden klant :-)

Vlotte levering

Zoals altijd een correcte levering van de correcte producten.

Super producten

Alle producten die ik tot nu toe heb besteld zijn prima. Onze hond smult ervan. Of het nu brokken of snacks zijn, ze vindt alles lekker. Prima kwaliteit!

Mooie, natuurlijke produkten

Mooie natuurlijke producten, Gijs is er gek op

Fijn bedrijf: goede producten en super service.

Sinds ik Dogbite ontdekte, heb ik al meerdere bestellingen gedaan. Het bevalt ontzettend goed. Voor mijn allergische hond is er voldoende keus in wat hij mag én lust. Ook als er iets fout is gegaan met een bestelling, wordt er snel en adequaat gehandeld. Topservice!

Goede producten voor een redelijke prijs

Al vele jaren bestellen wij snacks voor onze honden bij Dogbite. Vaak is er een keuze in kleine en grotere verpakkingen. Met name gedroogde vis en pens doen het goed bij onze American Akita's.

Snel en betrouwbaar zoals altijd

Na de vakantie met Kerst, werd het voer voor onze hond weer razendsnel verstuurd en geleverd. Betrouwbaarheid is voor mij het belangrijkste en daar kan ik dus van op aan. Heel fijn en ik hoop nog heel lang gebruik te mogen maken van Dogbite.

Min training brokjes

Prima levering, bestelling is volgens verwachting.

Snel en goed

Netjes verpakt en snel geleverd

Fijne producten

Ik bestel hier graag omdat alles netjes ingepakt geleverd word en het belangrijkste: mijn hond helemaal is gek van de natuurlijke snacks van dogbite.

Alleen maar positieve ervaringen

Goede service, kwaliteitsvolle producten, betrouwbaar..

Goede producten en fijne klantenservice

Ik bestel al een aantal jaren bij Dogbite en altijd naar tevredenheid. Laatst, met de kerstdrukte, ontbrak er een item- na een mail was het ontbrekende product een dag later al in huis.

Kwaliteit voor de hond

Snelle verzending en bezorging. De snacks zijn ook goede kwaliteit voor de hond. Hier niets anders meer.

Uitgebreid assortiment, top.

Veel keuze in gezonde snacks.

Snelle levering, goede kwaliteit snacks

Wij bestellen vaak bij dogbite, groot assortiment, leuke maandaanbiedingen, goede kwaliteit snacks, snelle levering ... onze dames van @lab_nala_ruby_viva zijn telkens weer blij met hun pakket

Superblij met Dogbite

Snelle levering top service

Goede producten! Veel keus!

Makkelijke website. Door vergelijkingsmateriaal materiaal (pen, munt) is de grootte van de producten goed in te schatten. Er is zo veel keus dat het moeilijk is om de bestelling beperkt te houden, maar je gunt je hond zo veel….

Snelle verzending!

Hier bestelde ik kophuidplaten voor mijn hond. Ze werden snel geleverd en het zijn enorme en mooi dikke platen. Ik ben heel tevreden, aangezien het ook de minst dure platen zijn die ik kon vinden.

Mooi en lekker product voor een fijne prijs!!

Een fijn product en mijn hond vindt het ook heerlijk voor een goede prijs. Veel keuze en snelle levering.

Prima, goede kwaliteit snacks en snelle levering

Perfect tevreden

De bestelling online gaat makkelijk en snel. Levering vrij vlot in deze tijd (decembermaand)! En tevreden over de producten. Eerste bestelling maar ga deze webshop zeker even toevoegen aan m’n favorieten

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.