Favoriete webshop voor natuurlijke snacks

Met stip op 1, onze favoriete webshop om snacks te kopen voor onze honden. Altijd ruimte keuze. Zeer uitgebreid assortiment. Service is top! Snel verzonden en netjes verpakt. De producten zijn de prijs zeker waard. Leuk dat er regelmatig aanbiedingen zijn en er nieuwe items toegevoegd worden.

Favoriete webshop voor natuurlijke snacks

De bestelling was er snel en de hond vindt het "smullen"

Snelle levering en de worsten zijn, volgens 2 honden, heerlijk. Paardenworst en hertenworst; beiden lekker en goed aan te snijden.

De bestelling was er snel en de hond vindt het "smullen"

Zoals altijd weer een perfecte levering.

Eenvoudig te bestellen, vlotte aflevering, netjes verpakt, en de kwaliteit van de producten is goed, de honden vinden het erg lekker.

Zoals altijd weer een perfecte levering.

Heel tevreden.

We bestellen nu ruim een jaar regelmatig vrij grote hoeveelheden snacks voor onze honden. De kwaliteit is altijd goed en we hebben de spullen snel in huis. Wij zijn heel tevreden.

Fijne produkten

Ik ben zeer tevreden over de gestoomde worsten en mooie betaalbare snacks. Mijn honden zijn er gek op.

Fijne produkten

Geweldig goed kan niet beter

Dogbite..hier al jaren een zegen. Brokken,snacks,worsten alles van de beste kwaliteit. Hondjes blij ? Wij blij !

Geweldig goed kan niet beter

Snelle levering Kwaliteit heel goed

Snelle levering Kwaliteit heel goed

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik Bestel al best lang bij dogbite, altijd goede service, altijd op de hoogte gehouden via de mail over de levering van je bestelling. Veel keus en mooie producten. Ik bestel altijd teveel haha. Heel vaak doen ze er iets extra’s bij. In 1 woord TOP winkel

Snelle levering en goede kwaliteit

Mijn hondjes willen niks anders meer van dogbite plus heel goede service

Hondejes zijn conyent en willen niks anders dan de snacks van dogbite

Aanrader

Mooie snacks en per eiwit goed overzicht op de website. Elke maand aanbiedingen en vanaf 25 euro gratis bezorgen En snel binnen en goed verpakt

Aanrader

Deskundig, behulpzaam, ervaren en snel!

Onze Berner Joep is allergisch voor rund en kip. Dogbite heeft snacks die hij mag eten. Toch kreeg hij diarree. ik werd door dogbite teruggebeld. Ze vertelde dat het aantal eiwitten per dag niet teveel moet zijn. En inderdaad, nu ik er op let heeft Joep geen diarree meer gehad. Super blij!

Volgens mijn hond heerlijke snacks, en voor mij een geweldige service.

Snelle en goede levering

Snelle en attente reactie op mailtjes, fijne producten, ruim assortiment, leuke acties.

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.