Duidelijke site goede en snelle levering tegen goede prijs.

Onze Max is fan van Dogbite!

Mooie producten, betaalbare prijzen en zeer zeker aan te raden!

Goede kwaliteit en snelle service

De honden vinden het heerlijk en de levering was vlot.

great products

Fast delivery and my dog loves everything I ordered from Dogbite.

Super lekkere snacks voor m'n roedel

Super lekkere snacks voor m'n roedel. De trainers gebruik ik als koekje tussendoor. Verder zijn mijn meiden gek op vis producten. De maandelijkse bestelling wordt hier heel hartelijk ontvangen.

zeer slechte kwaliteit , dit product is bedorven en stinkt

zeer slechte kwaliteit, een schande dat dit verkocht mag worden. dit is een gevaar voor de volksgezondheid, NOOIT meer Dogbite

Ik wil even iets melden , producten netjes verpakt , maar wat erbij word gebruikt als opvulling , stinkt het huis uit . Schijnbaar is dat gerecycled papier , helaas is de stank ervan niet te harden .

Goede brokken snelle makkelijke service

Goed!

Super snel geleverd!

Goede producten en uitstekende klantenservice

Mijn hond vind producten heerlijk en.klantenservice is uitstekend

super

Al jaren koop ik mijn honden snacks bij jullie .alles ziet er heel verzorgd uit . ik ben een zeer tevreden klant Vriendelijk groet Evelyn Verwilligen en de teckels van Wind in de Wilgen

Onze hond is helemaal gek op al de snacks!

Website, levering en kwaliteit van snacks zijn allemaal zeer goed!

Altijd goede producten

Bij telefonisch contact altijd snelle reactie en goede producten en diensten

Bestellen en goede levering

Echt super!

Wat een fijn bedrijf. Pure producten. Met een prijs die bij de producten past. De bestelling is altijd binnen 2 dagen in huis. En onze hond smult altijd alles op. Als je je hond goede en pure snacks wilt geven. Haal het hier! Nog nooit 1 ding van kritiek kunnen vinden.

Snel en goed

Duidelijke foto's, veel keuze, goeie prijs kwaliteit verhouding en goeie producten. Hond is tevreden

Lekkere snacks voor de honden.

Lekkere kauw botjes voor alle honden ze genieten ervan. Snelle bezorging.

Altijd snel en netjes

Snel en goed

Uitstekend!

Goede producten en een snelle levering.

Fijn bedrijf met goede service

Ik bestel sinds een aantal jaren bij Dogbite. Mijn ervaringen zijn positief. Ze verzenden snel en als er iets niet goed gaat kun je direct contact opnemen en krijg je meteen een persoon te spreken die je verder helpt. Het assortiment is groot.

Prima producten onze hond is er dol op

Fijne en zéér goede natuurlijke producten.

Fijne producten, snelle levering

Mijn hond vind de producten van dogbite, erg lekker, vooral de kophuidplaten.

Top producten

Top producten snelle levering

vlot besteld en correct bezorgd.

Vlot besteld en correct bezorgd.

Goed bedrijf

Snelle service, veel keuzemogelijkheden

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.