Goede prijs kwaliteit verhouding

Ik bestel meestal de pensstaafjes die zien er goed uit en de prijs is redelijk. Ben al jaren tevreden klant.

Super snoep voor de hondjes, enorm veel keuze ! Super tevreden!

Zeer snelle levering

Maandag morgen besteld en dinsdag al in huis. Super service keer op keer.

Goed en snel

Goede levering en makkelijk besteld prijs is redelijk

snelle levering en geweldige kwaliteit. onze honden zijn dol op de verse worst en de versnaperinge

onze honden zijn dol op de verse worst van dogbite. eentje heeft voedselallergie maar reageert super goed op deze worsten

Zeer goede kwaliteit. Snelle levering. Mijn hondrn eten de snacks graag

Goede verpakking in stevige plastic flessen met pompje

Snel geleverd en op doos sticker dat het breekbaar is.

Snel en volledig geleverd

Vanaf overzichtelijke website makkelijk keuzes kunnen maken. Daarna op de hoogte gehouden en bestelproces en netjes afgeleverd op DHL servicepunt

Gewoon perfect!

Wij zijn al een tijdje klant van Dogbite. En na eerst alleen snacks e.d. te bestellen/kopen zijn wij nu sinds 2-3 maanden overgegaan op voer bij Dogbite, brokken. Zowel voor onze 2 oudste labradors als onze pup van nu bijna 11 maanden. Zelfs goede adviezen gekregen wanneer onze pup straks mee kan eten met de 2 oudsten. Dogbite is een echte aanrader!

Goede kwaliteit

Voor het eerst besteld en dit is heel goed bevallen. Gaat zeker vaker gebeuren. Goede kwaliteit producten voor een betaalbare prijs. Hond blij en ik ook

Altijd op tijd geleverd

geen klachten over het product

Ervaring met pakketbesteller DHL : WAARDELOOS !! Ben de hele dag thuis geweest en dan krijg ik bericht "we hebben je gemist". Volgende dag naar afhaalpunt.

Netjes verpakt en geleverd. Het stuttered van DHL daargelaten. l

Prima honden snacks

Kwaliteit super

Producten excellent , alleen jammer dat er verzendkosten bijkomen voor België.

Positief verrast! Mijn 1e bestelling bij dogbite, maar ook niet de laatste (al kan onze hond voorlopig wel vooruit) De kophuidplaten XL besteld en aan de XL was niets gelogen. Duidelijke site en snel geleverd.

Eerlijke prijzen voor goede producte, goede service

Ik had een fout gemaakt met de bestelling en via mail gevraagd of ik hiervan op de hoogte was en ze hebben toen het voor mij gecorrigeerd, fijn dat ze het in de gaten hadden en het oploste

Goede producten

Natuurlijke producten en de levering is altijd goed

Prima product

Snel en simpel.

Makkelijke website/webshop, goed aanbod en een hele goede service.

Fijne producten en snelle levering

Je kunt mooie en pure producten krijgen bij hun. Ik ben er tot nu toe alleen maar tevreden over en onze hond ook ;-)

Wat ik besteld heb goed ontvangen. Pakket en de spullen goed verpakt. Mijn hond is er blij mee.

Trouwe klant

Altijd perfecte levering en kwaliteit.

Zeer tevreden!!!

Altijd Goed

Hele fijne webwinkel

Goede producten en fijne levering. Mijn hond is er dol op goede kwaliteit

Snel en goed

Snelle levering en over het algemeen prima snacks. Nadeel wel dat de rundervleesreepjes tegenwoordig te hard en scherp zijn geworden in vergelijking met een half jaar geleden.

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.