Blije hondjes.

Mijn honden zijn dol op de snacks en het wordt snel verzonden.

Vlotte afhandeling

Eenvoudig te bestellen.

Zeer snelle levering.

Makkelijk bestellen en betalen. Daarnaast, de volgende dag al in huis. Perfect

Al jaren zeer tevreden!

Mijn honden vinden het heerlijk. Daarnaast altijd kwaliteit en snelle levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering

Goed en snel geleverd

Kon goed vinden op de side mijn hond is gek op vis en pens zou graag meer hard geperste kluiven willen en vis trainers de bullepees vond ze geweldig is niet altijd bij iedereen ze die lust mijn herder is kieskeurig ben zeer te vreden ook snel geleverd

super

vlotte afhandeling

We zijn erg blij met de houdbare vleesworsten van Dogbite en de fijne, snelle bezorging!

Ik heb eerst gebeld met Dogbite, omdat onze honden voedsel allergieën hebben en ik kreeg heel goed advies. Ik heb verschillende soorten besteld, kalkoen, hert, konijn en paard. We hebben tot nu toe de kalkoen gebruikt en het gaat erg goed! Ik zal zeker meer bestellen. Hartelijk dank voor de snelle verzending en de vriendelijke en professionele hulp!

Het pakket werd snel bezorgd, en alles was keurig verpakt in de doos. Ik ga zeker vaker bestellen.

top kwaliteit top service

Ik koop al vele jaren hondensnacks bij Dogbite en ben zeer tevreden en onze honden ook

Super website

Bestelling binnen 2 werkdagen binnen. Zeer vriendelijke klantenservice. Beste webshop voor gezonde honden snacks

Super fijne producten, mijn honden zijn gek op de gestoomde worsten en snacks. Alles netjes apart verpakt. Snelle levering en zeer goede kwaliteit.

Goede snacks en snel geleverd

Onze honden genieten er altijd van. Kwaliteit is goed.

Super goed

Super goede kwaliteit snacks.

Telkens correcte en vlotte levering

Je kan hier natuurlijke producten zonder additieven vinden om je hond op een gezonde manier te verwennen.

Snelle levering.

Dogbite prima bedrijf en service

Goede natuurlijke producten en prima service. Komen altijd afspraken etc. na.

Ik ben fan!

Even snel als altijd en ruime keus. Prima kwaliteit

prima kwaliteit en snelle levering.

Heel tevreden over de kwaliteit en ruime keuze.

Dogbite Superrrrrr

Dankzij de fokker dog sweet dog in aanraking gekomen met dogbite. Onze Guus was er meteen gek op en geniet van het intensief kauwen op iets wat hij heerlijk vindt. De bestelling was er supersnel dus kon er lekker worden doorgekauwd!

FANTASTISCH! ... GEEN ANDER WOORD VOOR!!

Goede overzichtelijk en duidelijk website met gezond voer en snacks voor onze honden. Sinds kort ook overgestapt naar het voer van Dogbite. Onze honden reageren er goed op en zij vinden het lekker. Daarnaast bij vragen ook goed advies en ook voor speciale vragen hebben zij iemand die je dan nog verder kan adviseren over de ontwikkeling van de hond. Graag tot een volgende keer!!

Goede site

Ik ben zeer tevreden over Dog site omdat de producten zijn zoals beschreven en de prijs is ook goed! Geen lange levertijd en netjes verpakt!

Geweldig.

Na één dag al in huis.

Vind Dogbite echt een super bedrijf Ze hebben goede kwaliteit en zijn zeer behulpzaam Ben echt te vrede

Alles is prima verlopen! Ga zo door!!

Zie hierboven.

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.