Snelle levering en goede kwaliteit

De producten zijn snel geleverd volgens de termijn die op de website is aangegeven. Netjes verpakt. De kwaliteit van de producten is heel erg goed.

Fijne producten van Dogbite, blij mee!

Ik koop graag bij Dogbite omdat de producten uitstekend zijn en de prijzen voordelig. Deze keer ontdekte ik voeding voor allergische honden met huidproblemen en vloeibaar schapenvet, waar ik nu mijn hoop op gevestigd heb omdat mijn hond zo'n jeuk heeft. De snacks bestel ik regelmatig. De verzending is razendsnel. Kortom, ik ben zeer tevreden!

Bij vragen goed advies, prima kwaliteit hondensnacks, snelle levering

Zeer snelle levering en stevig ingepakt, ook leuk dat er voor de hond altijd een proevertje bij inzit, zo leer de producten kennen dat je ander niet zou kopen. TOP

Al jaren gaat alles perfect en de producten zijn fanrastisch

Een bedrijf dat ik iedereen aanraad

Makkelijk bestellen, grote sortering. Altijd een cadeautje bij je bestelling. Prima prijs

Snelle levering, uitstekend verpakt

Makkelijke bestelsite en uitstekend geleverd met een lekker cadeautje extra voor de hond.

Vlotte service

Goede en vlotte service, super fijn om de bestelling snel in huis te hebben!

Super snel & leuk

Onze puppytje vindt alles heel lekker. Super snel geleverd en scherpe prijzen.

Topkwaliteit

Topkwaliteit wat betreft de producten! Erg behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon!

Super goede snacks

Leuke aanbiedingen, makkelijke webshop.

Goede kwaliteit snacks

Mooie en goede kwaliteit van hondesnacks en toebehoren. Onze 3 honden zijn er dol op en vinden het altijd heerlijk

Ik bestel veel vaker bij Dogbite. Ze hebben kwalitatief mooie producten en het is ideaal voor onze honden met allergieën. Ook de foto's met pennen en munten zijn duidelijk zodat je weet hoe groot alles is. Heel fijn. Service is ook goed. Ik had laatst een houdbare vleesworst waar iets hards in zat. Contact opgenomen en ik kreeg een nieuwe vleesworst toegestuurd.

Topproducten

Via het puppypakket wat ik bij de puppycursus kreeg ben ik terecht gekomen bij dogbites. Top snacks, gewoon puur natuur. Zonder sorbitol, suiker of andere ongewenste ingrediënten. Mijn pup (4 mnd, 21 kg) vaart er wel bij. En de honden in de buurt zijn met deze snacks ook ineens dikke mik met mij.

prima winkel

Goede en snelle levering

nooit problemen met top-kwaliteit voedsel.

Tja, wat moet ik nog toevoegen ? top service en top voedsel.

Zeer goede kwaliteit

De snacks zijn van een zeer goede kwaliteit, onze honden zijn er gek op! De website is overzichtelijk en betaling kan vlot gebeuren. Bovendien worden de snacks heel vlug geleverd!

Tot nu toe super goed.

Spulletjes worden altijd netjes en vlot geleverd. Als je een keer wat vraagt krijg je netjes antwoord. Ga zo door mensen van Dogbite.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering

Altijd top!

Snelle levering en goede producten, de hond vind het heerlijk en zijn vacht glimt zo mooi!

Heel goed!

Natuurlijke gedroogde hondensnacks, goede service, snelle levering!

dog likes it

hond is altijd blij als er een doos vol lekkers van Dogbite komt. Netjes verpakt en ze lust het graag. De kwaliteit is wisselend. Ik kreeg vaak te kleine runderoren (heb een herder) en moest ze uit de strot halen bij haar omdat ze ze heel ging doorslikken. De laatste keer waren ze beter, dus ik heb ze weer besteld. Vriendelijke mensen!

Mijn hondjes zijn altijd super blij als de doos van dogbite weer binnenkomt. Ook voor onze ramos die een intolerantie heeft, voldoende keus, dus lekker smullen. Meneer loopt zelf naar ee kast..

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.