Kwaliteit voor n goeie prijs. Razend snel geleverd.

Veel diverse producten voor weinig

Ik bestel vaak bij dogbite omdat ze ontzettend veel soorten hebben..de snacks zien er goed uit mooie porties..netjes verpakt. De website is duidelijk en overzichtelijk.

De runderleer met vlees Zijn groot en mooi en volgens mij beagle zijn ze lekker

Snelle levering, mooie producten

Snelle, correcte levering en top producten

Super kwaliteit voor een betaalbare kwaliteit

Goede snacks, snelle levering, goede service.. een echte aanrader

Prima artikelen. Onze hond is er dol op.

Erg goede service

Het bestellen ging makkelijk en snel,ook met de zoekfunctie. De bezorging is snel en je kan de bestelling volgen Ik ben zeer tevreden!

Mooie natuurproducten en snel geleverd. Dank.

Natuurlijke producten

Snelle levering van goede natuurlijke diervoeding en snacks voor dieren

Snel geleverd met een ruim assortiment

Leuke aanbiedingen en een ruim assotiment voor onze maatjes. Snel geleverd en netjes verpakt!

Zeer goed product

Vleesworst konijn : Smaak , samenstelling ( hypoallergeen monoproteine ) , laag vochtgehalte ( kan in stukjes worden gesneden ) : uitstekend !! Bovendien zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding

Snelle levering, mooi ingepakt, perfect!!

Supergoed

Artikelen besteld, snelle.levering en netjes ingepakt

Goede ervaringen, snelle levering

Altijd goed

De levering word althans netjes en snel gedaan en onze Bo de Franse bulldog is gek op de koekjes van Dogbite

zeer goed produkt

kennis van zaken

Gute Ware. Preisleistung top. Schnelle und zuverlässige Lieferung.

Snel juist en kwaliteit

Snel juist en kwaliteit

Snel en kundig

Dogbite levert snel en is bereid mee te denken.

Perfect!

Alles is vers en ziet er super netjes uit. De zakjes zijn niet vettig of vies, iets wat ik in de normale dierenwinkels wel vaker tegen kom.

Goede producten, goede service, snelle verzending

Fijne webwinkel met goede spullen

2,5 jaar geleden een puppypakket meegekregen met onze pup en sindsdien bestel ik regelmatig trainers en anders lekkers voor onze hond. Fijne webshop, supergoede service, bestelling altijd snel in huis en ze hebben een leuk spaarprogramma. Hond en wij superblij met dogbite

Zeer goede service en vriendelijk

De leveringen zijn altijd heel snel. Bij vragen of onduidelijkheid is zowel mail- als telefonisch contact super. Medewerkers zijn alle zeer vriendelijk. Ik ben een zeer tevreden klant :-)

Snelle en correcte levering!

Mijn bestelling is na een paar dagen al bezorgd! Ik ben er zeer tevreden mee!

zeer kwaliteits volle snacks voor onze hond.

snelle levering, netjes verpakt in her sluit bare zakjes. zeer kwaliteits volle snacks voor onze hond.

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.