Top producten!Top service!

Hele fijne webwinkel, snelle levering en goede acties! De producten zijn heel goed, mijn hond is blij!

Ruim assortiment met goede kwaliteit artikelen. Snelle levering. Erg tevreden.

is enkel jammer dat 'k zoveel portokosten moet betalen, heb maar klein hondje, 2,5 Kg..... en dan moet 'k teveel nemen in één keer. rest perfect!

Zeer goede lekkernijen voor onze honden

Verantwoorde lekkernijen:,pensstaafjes, paardenlong en houdbare worst: Topkwaliteit!!

Snelle levering en ern prima product.

Ik was op zoek naar bullepeespuntjes. Wat ik toegestuurd kreeg waren mooie stukjes. Dit had ik niet verwacht.

Super!!

Alleen jammer dat er geen kleine proefzakjes meer bij mijn bestelling zit. Zo kwam je namelijk nog wel eens op nieuwe ideeën.

Goed advies en snelle levering

Na telefonisch contact goede uitleg gehad over de diverse soorten gedroogde snacks. Snelle levering. Alle producten zijn netjes luchtdicht verpakt en zijn hersluitbaar. Onze hond is er dol op.

Veel keuze aan producten

De keuze is reuze bij Dogbite. Dat vind ik geweldig. De kwaliteit van de snacks is erg goed en alles zit heel goed verpakt in kwaliteit verpakking. Soms moet je wel wat langer wachten op je bestelling. Maar verder dik tevreden.

In een woord ... FANTASTISCH!!

Goede kwaliteit artikelen, onze honden zijn er dol op! Ook worden goede tips gegeven en zij denken ook mee als je een leuk kado wilt voor de fokker waar je nieuwe pup vandaan komt! Snelle en adequate levering!

Dogbite is een top leverancier

De produkten die ik voor mijn hond koop zijn van hele goede kwaliteit. En mijn bestelling wordt altijd snel en netjes afgehandeld en bezorgd.

lekker!

goeie producten, goeie levering, netjes verpakt

Geweldig!

Elke keer weer ...en dat al vele jaren.....krijgen we zulke mooie pakketjes om mee te geven aan de pup baasjes. Geweldig.

Perfecte service

Als ze iets beloven, doen ze het ook.

Prima kwaliteit en goede service

Tevreden. Mis wel de eerdere optie ‘grootverbruik’ in het menu. Vond ik persoonlijk erg handig.

Mijn ervaring met dogbite is geweldig

De snacks en voer is geweldig. Mijn honden zijn blij en wij dan ook. Net weer een pakket binnen gekregen van jullie en dan staan ze al om de doos heen wat erin zit.

top spul

de hond vindt het heerlijk

Snelle en correcte service.

Snelle levering mooie kwaliteit

Heerlijke natuurlijke hapjes voor onze hond

Wat ik ook bestel, onze hond vindt het heerlijk. Erg fijn dat alles natuurlijk is en daardoor duidelijk wat je je hond geeft. Aangezien hij allergisch is, is het fijn dat we kunnen selecteren per diersoort.

Uitstekende en betrouwbare website

Altijd lekkere snacks voor mn hondjes al meerder malen besteld en heel fijn vanaf 25 euro gratis bezorgen

Goede kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering

duidelijke site, goede prijs/kwaliteitverhouding

snelle levering van de producten, goede prijs/kwaliteitverhouding

Goede producten! Snelle verzending in goede, degelijke verpakking!

Ik ben niets toe te voegen aan hetgeen ik hier boven vermeld heb. Gewoon TOP!

Kwaliteit

De producten zijn van goede kwaliteit en de service en klantvriendelijkheid is top!!

Snelle levering en goede kwaliteit

Goeie kwaliteit, zowel de snacks als het voer. Altijd snelle levering.

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.