Goede kwaliteit volgens mijn hond Morris.

Mooie kwaliteit snacks, snelle levering. Onze Golden Mechelaar Morris is er dol op! Vooral de runderluchtpijp, Heek en kalkoennekken vallen erg in smaak. Er is een ruime keuze en zeker niet te duur. Blij mee!

zeer correcte afhandeling van mijn bestelling en prima producten

Toppers in dieren snacks

Dogbite is voor mij de topper in dieren snacks. Mijn hondjes zijn allergies voor kip en nu hebben we ontdekt dat ze wel tegen eend kunnen. Dogbite heeft een uitgebreide collectie in eendsnacks daarom vind ik hun toppers, omdat ik nu mijn hondjes wat lekkers kan geven. Bedankt Dogbite

Goed en snelle levering

Goed assortiment Goede prijs kwaliteit

Goede producten en goede service

Er is een grote sortering, gemakkelijk op te zoeken en elke maand actie producten

Hele grote keuze

Alles wat ik bij jullie bestel vinden de honden geweldig.

SUPER

Snelle levering en goede prijs.

Altijd top

Altijd snel en correct

Altijd goed en netjes geleverd

Goede producten voor een goede prijs

fijne site en snel geleverd

- fijne site met duidelijke omschrijving - snelle levering

prima product maar niet voor mijn bordeauxdog

Mijn andere honden kunnen het wel opeten maar mijn bordeauxdog reageert denk ik op de zalmolie onder e jeukplekken z e had al jeuk dacht dus neem eend maar nu is het alleen maar erger geworden dus direct aan de andere gegeven gelukkig hebben zij nergens las van en vinden het heerlijk

Geweldige service

Goede spullen, goede service, snelle levering. Dogbite wordt altijd aanbevolen aan pupkopers.

Altijd snelle levering en goede producten!

Ik vind het heel fijn dat ik goed uit de verschillende vleessoorten kan kiezen en dat ik kan zien waar het vlees vandaag komt; uit Europa of India of China. Ik kies liever voor Europees...Ook vind ik het tof dat de verzending al bij 25 euro gratis is!

Goed maar niet volgens afspraak

Goedemorgen k heb 0.95 eurocent extra betaald voor een avondlevering maar het wordt toch overdag geleverd

Top produkten

Ik bestel regelmatig. Alles 100% natuurlijk. Prijs kwaliteit verhouding is prima.

Meestal prima

Heel tevreden. Maar tegenwoordig niet alles meer op voorraad. En erg jammer dat de bullepeespuntje ineens zo duur geworden zijn. Corona heeft er nu toch niet veel meer mee te maken?

super ervaring, kwaliteitsspul, snelle levering, en super service

super service, snelle levering en kwaliteits spullen en on top of all puppypakketjes

Snelle levering en uitstekende kwaliteit. Er is keuze uit een uitgebreid assortiment producten aan heel goedkope prijzen. Prijs/kwaliteit is ongeëvenaard!

Kei goed

Vind het een fijn bedrijf

Altijd goed

Altijd tevreden. Zeer snel in huis. Aanrader

Goede kwaliteit en snelle levering (zelfs in Frankrijk)

Zie hierboven

Super producten en snelle levering. Goede service

Goede ervaringen, goed, snel en vriendelijk contact. Goede kwaliteit snack. Alleen vind ik de prijs van mijn hond zijn favoriete snack helaas wel erg snel stijgen in een korte tijd. :( Ik zal het wel blijven bestellen, want het is het enige waar ik hem blij mee kan maken.

Prompte levering en prima kwaliteit snacks!

Ivy is altijd blij met haar variatie in tussendoortjes :-))

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.