Super.

Snelle levering en een goede uitleg gehad na telefonisch contact. Werd zeer netjes geholpen.

Prachtig ontwerp op verzoek

Babette heeft de Air Jordans precies zo gemaakt zoals ik het graag wou als cadeau voor mijn vriend. Wij zijn er heel blij mee

Heel fijn

Altijd snelle levering. Ze hebben ook alles wat je nodig hebt. Alleen jammer dat de gratis mengpotjes altijd allemaal gebarsten zijn. Kan ze jammer genoeg niet gebruiken.

Alles wat je nodig hebt

Uitstekende site, top service & bezorging

Snelle levering, goede producten

Snelle levering, goede producten, geen ontbrekende producten of dergelijke

Heel leuk, een echte aanrader!

Fijne namiddag vol praktische tips.

Bestelling Angelus paint

Alles werkte top!

Fijne producten goede service De uitleg / handleiding mag uitgebreider en gevaren zoals mag het gebruikt worden tijdens zwangerschap of met allergieën, wel of niet voor kinderen mag ook weergeven worden vind ik

Snelle en correcte levering

De verf werd zeer snel afgeleverd en is van goede kwaliteit.

Leerzame en inspirende dag gehad, tijdens de workshop.

Afgelopen maand een workshop gevolgd, bij Babette en haar moeder. Mooi om te zien hoe 2 kunsternaars elkaar aanvullen en hoe fijn ze helpen tijdens en na de workshop! Veel geleerd en inspiratie op gedaan! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Leuke en leerzame dag gehad kom zeker nog een x terug

1 woord super !gewoon doen meesterlijke designe’s! Betrouwbare snelle levering, Alles van a tot z wort keurig afgehandeld

HolyMoly

Ontzettend leuke en leerzame dag..! Aanrader, veel tips en trucs! Gedetailleerde uitleg over materiaal (sneakers) En div verf soorten 🔥🔥

Super snelle verzending, netjes ingepakt.

De verzending is heel vlot verlopen, alles heel deftig verpakt voor verzending. Ik zou het aan iedereen aanraden. Volgende keer bestel ik terug bij deze verkoper.

Soepel, snel en top producten

Service die je ook verwacht en krijgt.

Veel keus in verf. Snelle verzending. Elke stap die het proces maakt wordt gemaild. TOP!!

Snelle verzending

Alles kwam precies optijd binnen

Snelle levering en perfect resultaat

Snelle levering auto stoelen leer weer als nieuw

Fijne winkel top service

Goede service .. komen de afspraken na.. zeker een aanrader ..

Top service!

Top service!

Zeer snelle levering

Voor de tweede keer besteld en ik denk dat ik gewoon vaste klant word ;)

prima levering

Super service! En bedankt voor de inspiratie! Je hebt me geholpen ontspanning te vinden!

Super goed en mooi assortiment

Super mooi assortiment kwa kleuren en meer!!

deskundig persoonlijk advies en een snelle levering van de bestelde producten!

Voor het repainten van mijn sneakers persoonlijk contact gehad over de juiste werkwijze en de benodigde materialen. Goed advies met een prima resultaat als gevolg!

Krekelberg 60

4708KP Roosendaal