Goede communicatie en snelle levering!

Nadat ik via de shop iets niet kon bestellen, hebben ze de bestelling via de mail opgepakt. Het werd diezelfde dag nog verzonden en de volgende dag had ik het in huis. Goede communicatie en snelle levering dus.

Helemaal tevreden

Het heeft even geduurd voor ik mijn Bestelling binnen had maar het wachten was het zeker waard. Dik tevreden en super mooie schoenen mogen ontvangen

Alles is en staat duidelijk aangegeven. Ook erg fijn dat je via je e-mail mailtjes krijgt waar het pakket zich bevindt. En de producten zijn uitstekend.

Veel keus en snelle levering

Super veel keuze op de site! Alles wat je nodig hebt staat er. De stencils zijn super en verf keuze is genoeg. Ook super snel geleverd!

Supper goede service en kwaliteit

Dit was mijn eerste bestelling bij jullie en was hier zeer Tevreden over de kwaliteit is goed en heb er een mooie custome mee kunnen maken

Prettig, maar incompleet

Ik heb de bestelling snel ontvangen en de betaling verliep ook soepel. Het enige waar ik niet tevreden mee ben is dat ik 2 paar Crep shoe trees heb besteld en 1 paar bestaat uit 2 linker voeten. Daar heb ik natuurlijk weinig aan. Ik hoop dat we dit nog kunnen oplossen!

Echt super, de custom is keihard en de levering ook dik in orde

Echt zo blij met de custom sneakers

Snel en professioneel

Een foute levering werd meteen weer rechtgezet, en op een professionele manier afgehandeld. Goederen werden goed verpakt, en snel geleverd via DPD. Enkel de verzendkost naar België vind ik aan de hoge kant. Toch zal ik zonder twijfelen opnieuw bestellen bij Customs By BB.

Zeer prettig

Was allemaal snelle jelle binnen ga zeker vaker bestellen

Zeer snelle levering voor schoenen die nog gemaakt moeten worden en goede kwaliteit

Vriendelijke, nette service

Goede producten en zeer klantvriendelijk. Je kunt altijd met vragen terecht en krijgt een snel antwoord. Een tip, de lege mengpotjes die wij er gratis bij kregen, waren door het transport gebroken, dus deze mogen verpakt worden in luchtkussenfolie. Wij gebruiken ze niet hoor dus niet erg, maar een tip.

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten

Pluspunten

- snelheid van levering - snelle afhandeling op de website - goed op de hoogte gehouden qua stadium bestelling

- gewoon zo vol blijven houden

Pluspunten

Spullen snel geleverd.

Pluspunten

Zeer vriendelijk, goede en snelle service!

Pluspunten

Mega vriendelijk, profesioneel en uniek. Zeker de moeite waard om de cursus sneaker customizen te volgen.

Pluspunten

Erg mooi artikel en zeer snel geleverd. (Dubbel box)

Pluspunten

Super blij met mijn aankoop. Fijne communicatie, netjes verpakt en snelle levering!

Pluspunten

Overzichtelijke site, keiharde customs en zeer uitgebreid assortiment.

Pluspunten

Veel creativiteit. Je hebt dus altijd unieke speciale ontwerpen. Er wordt goed geluisterd naar je wensen

Heb ik niet

Pluspunten

- Snelle verzending - reageert snel - unieke ideeën - mooie website - goede prijzen - makkelijk bestellen -

Pluspunten

Ik bestel al langere tijd leerverf bij jullie. Die zijn altijd de volgende dag geleverd en perfect verpakt. Bij vragen staan ze me altijd heel klantvriendelijk te woord en krijg ik altijd prima advies. Laatst meegedaan aan een workshop van Babette en Jacqueline. Ook dat was prima verzorgd op een toplocatie. Een aanrader als je zelf wilt customizen.

Ga zo door.

Pluspunten

Groot assortiment leerverf & snelle levering. Top!

Krekelberg 60

4708KP Roosendaal