Totaal niet tevreden, slechte ervaring
Ik had het al moeten weten voor de aankoop, ik kreeg zeer weinig info over plaatsing van trays. Als ik een vraag, kreeg ik met moeite één zinnetje info terug. Je moet dus zelf al een expert zijn om de juiste vragen te kunnen stellen, wat betreft plaatsing
Dan de levering: je krijgt een mail met de datum van levering en de melding dat je vanaf acht uur 's morgens kan bellen voor het uur te kennen. De levering vond plaats om zeven uur!!! Ik was toen niet thuis, mijn dochter gelukkig wel!
De plantjes zelf zijn van matige kwaliteit, en belangrijke info: de trays zijn al oververzadigd bij aflevering en wegen dus 20 kg het stuk.
Omdat de communicatie voor verkoop zo slecht was, heb ik teveel trays besteld. (ben ik zelf gedeeltelijk verantwoordelijk voor) maar de communicatie met groendak was alles behalve. Ze liegen in hun antwoorden over hun communicatie. Zijn zeer onduidelijk en tegenstrijdig over hun info en trekken de info van een concurrent in twijfel. Mijn gevoel is dat ze erop uit zijn om zoveel mogelijk trays te verkopen en laten de klant daarna in de koud staan.