Doen wat ze zeggen.

Op de site stond een foutieve lagere prijs. Product toch gekregen voor die prijs. Snelle en correcte afhandeling.

Uitstekend snelle service

Snelle service en goed verpakt

Heel makkelijk online te bestellen en snelle levering!

zeer goed geregeld

Makkelijk bestellen en snel leveren

Bestellen via de site is lekker overzichtelijk en bestelling wordt supersnel geleverd en is goed te volgen.

hele fijne service!

De verf die ik had besteld, voldeed in eerste instantie niet aan mijn verwachtingen. Doordat er klontjes in de verf zaten was dir goed te zien op mijn plafond. Na mailcontact en telefonisch contact ben ik heel goed en vriendelijk geholpen en kon ik de pot verf omruilen voor een nieuwe en deze had ik zelfs de volgende dag al in huis! Dat noem ik nou nog eens TOP service! En ik ben er zeker van dat de verf nu wel helemaal goed is! Deze hebben ze zelfs persoonlijk voor mij gecontroleerd. Super fijn!

gewoon een prima product en op tijd geleverd.

gewoon een prima product en op tijd geleverd.

Uitstekende communicatie

Mijn bestelde product kreeg een latere leverdatum. Hiervan werd ik uitstekend op de hoogte gehouden.

Klantvriendelijk, snel en gemakkelijk

Wat een fijn bedrijf! Vriendelijk, gemakkelijk, snel, eerlijk. Goede adviezen.

Alles prima

Snelle, goed verpakte levering. Goede prijs. Goede communicatie. Aanrader!

TOP!

TOP!

Goede service, goede producten

Fijn contact gehad met Verfplaza. Ze leveren hoge kwaliteit materialen en spullen

Goede service en prijs

Bij onduidelijk omtrent de verf kreeg ik al snel antwoord van de klantenservice. Ze zijn klantgericht, denken met je mee en flexibel omtrent levering. Prima zaak.

Goed advies

Goed advies en volgende werkdag geleverd

Prima! Snelle levering van de bestelde verf. Verf is duur, maar dat is overal zo.

top geregeld

top geregeld

Zeer snel, goeie kwaliteit verven

3 keer besteld en op tijd geleverd. De verven hebben ook goeie kwaliteit

Dik tevreden

Twee aparte bestellingen gedaan een dag na elkaar. De eerste deed er een dagje langer over om bezorgd te worden, maar dat gebeurd wel vaker tegenwoordig. Al met al kwam het snel binnen. Uitstekend verpakt. Scherpe prijs. Geen ervaring met de klantenservice, ik wist wat ik wilde hebben en heb correct gekregen wat ik besteld heb.

Top geleverd

Alles netjes verpakt. Goed product

Geweldige klantervaring

Ik ben erg goed geholpen. Het was een online ervaring die voelde als een echte winkel ervaring. Ik kreeg persoonlijk en professioneel advies, maar ook een scherpe aanbieding. De bezorging was zeer snel. Ik kan deze webwinkel aan iedereen aanbevelen.

snelle service

snellle service en goed

Perfecte service en levering, goede prijs

Mijn eerste aankoop bij Verfplaza is bijzonder goed bevallen. Het assortiment is groot en o.a. de goedkoopste terpentine 5l vaten. Ik had ingevuld dat ik de order zaterdag wilde ontvangen. Aan het einde van de middag werd ik door Verfplaza opgebeld dat PostNL het erg druk heeft en die week al een aantal leveringen later bezorgd heeft dan afgesproken. Of het een probleem was als de order die dag verzonden werd zodat ik het zeker zaterdag in huis had. Dat noem ik nou meedenken, perfect. Spullen zijn keurig op tijd ontvangen.

Kwast

Snelle levering top kwat

Vol lof als het gaat om het lot van de klant

De bestelling kon niet zoals gebruikelijk de volgende dag geleverd worden. Het was niet op voorraad en zou een dag later dan normaal worden geleverd. Door ook nog een fout van PostNL werd het 3 dagen later dan normaal. Dat de bestelling later zou komen is meteen aan mij door gegeven. Perfecte communicatie, dat is vaak anders bij andere bedrijven, en zeker als je al betaald hebt net als in mijn geval.

Bestelling

Bestelling er vlot ontvangen.

Belcrumweg 40

4815HB Breda

Over Verf-plaza.nl

Online verf kopen met de service van een fysieke verfspeciaalzaak. Verf-plaza.nl is een online verfwinkel gespecialiseerd in verf en verfbenodigdheden. Wij hebben een ruim assortiment professionele en semi-professionele verf met bekende merken zoals Sikkens, Flexa en CetaBever. Ons personeel bestaat uit deskundige met jarenlange ervaring. Ook zijn wij een Erkend Sikkens dealer, hierdoor bent u als klant zeker van dat u officiële Sikkens verf koopt en professioneel advies krijgt. Wij verzenden alle bestelling vanaf €50,- gratis door heel Nederland en België.