Super snelle levering!

Snelle levering, goede prijzen! En erg fijn dat de muurverf gemengd kan worden in elke kleur! Nu een paar keer een bestelling geplaatst, er gaan er zeker meer volgen!

Zéér tevreden

Bestelling snel en onbeschadigd ontvangen. Ook opgebeld geweest ivm levering. Klantenservice is helemaal top. Dit vertaald zich in veel positieve reviews voor de mensen van Verf-plaza. Ik onthou dit mocht ik nog een iets wil bestellen !

Snelle en goede service

Fantastic

Heel snel en correct afgehandeld.

Scherpe prijzen, snel geleverd.

Volgende dag goed verpakt geleverd.

Zij kunnen leveren wat ik nergens anders meer kon krijgen. Zodat ik toch verder kon met mijn klus. Heel blij mee!

De goedkoopste site voor wat verf betreft!

Ben zeer tevreden, telkens vlugge levering.

Goed product

Goed product voor een goedeprijs

goede prijzen, snelle levering

zeer tevreden over de producten en de info op de website

Snel bezorgd en goede dekkende verf van Flexa!

Snel bezorgd en goede dekkende verf van Flexa!

Goede prijs snel geleverd netjes ingepakt ga zeker nog keer bestellen als ik verf nodig heb

Snelle levering en goede producten

Vandaag besteld morgen geleverd. Zeer goede producten

Vlotte levering

Al vaker besteld en prima service en levering

Snelle levering, goeie prijzen

Ik was op zoek naar een potje Red devil. Bij verf-plaza vond ik deze voor een goeie prijs en hij werd snel geleverd

Snel verstuurd en adequate klantservice.

Ik had een verkeerde bus met wit besteld. Soepel de omruiling geregeld. Top zaak.

Super snel verzonden, snel app verkeer en goede erg vriendelijke service. Volgende x bestel ik weer bij jullie.

Betrouwbaar

Doet wat het beloofd

Snel

Snel alternatief voor bestelde verf

Snel besteld, snel geleverd

Fijne webshop. Je ziet snel wat je nodig hebt, kunt het makkelijk bestellen en hebt het snel in huis.

Goede service!

Ze denken met je mee en lossen het op. Levering is snel!

Uitstekende verzorging na mijn bestelling!

Zie boven.

Aantrekkelijk geprijsd en keurig vlotte afhandeling

Het product was keurig verpakt, vlot verzonden zodat ik er spoedig mee aan de slag kon.

Goede verf

Een mooie kast geverfd met de pure van Flexa. Heel tevreden

Zeer snelle levering en goede prijs

Om 14:00 besteld (sikkens rubbol xd op kleur) en de volgende dag al geleverd tegen een zeer scherpe prijs.

Belcrumweg 40

4815HB Breda

Over Verf-plaza.nl

Online verf kopen met de service van een fysieke verfspeciaalzaak. Verf-plaza.nl is een online verfwinkel gespecialiseerd in verf en verfbenodigdheden. Wij hebben een ruim assortiment professionele en semi-professionele verf met bekende merken zoals Sikkens, Flexa en CetaBever. Ons personeel bestaat uit deskundige met jarenlange ervaring. Ook zijn wij een Erkend Sikkens dealer, hierdoor bent u als klant zeker van dat u officiële Sikkens verf koopt en professioneel advies krijgt. Wij verzenden alle bestelling vanaf €50,- gratis door heel Nederland en België.