Snel

Besteld en andere dag al bij ophaalpunten!

Snel geleverd top service

Snelle levering, prima prijs!

Zeer tevreden!

Super service

Makkelijk, snel en goed geprijsd.

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering goede kwaliteit

Prima levering

Duidelijke website. Prima levering.

Snelle levering en scherpe prijzen!

Snelle levering en scherpe prijzen

Heel behulpzaam via de telefoon en daarna besteld!

Klantvriendelijk, snel

Goede verf, snelle levering

Toen ik de kleuren die ik uitgezocht had ineens niet meer kon vinden op de site werd ik heel vriendelijk geholpen. Verf van goede kwaliteit en er werd snel geleverd. Top.

Super flexibel!

Verkeerd product besteld en kon hem zo retourneren zonder problemen, snelle reactie!

Super service en vakmanschap (advies)

Met 1 woord geweldig.

Goede website snelle service

Makkelijke website Snelle service . Beoordeling uitstekend

Gewoonweg goed

Snel geleverd, alles compleet, wat wil je meer

Goede prijs en goede levering!

Fijne klantenservice en heldere website en bezorging.

Snel en goede levering

Snel en goede levering tegen een goede prijs

Snel, goed, betaalbaar!

Snel geleverd (gratis verzending) met gratis roller en roer houtje en beste prijs voor Sikkens verf! (ook 'Sikkens' kortingcode gebruikt!)

Goed advies en snelle levering, koop hier zeker weer.

De geleverde verf is van goed kwaliteit en met een eerlijke prijs. De levering is snel. Het contact van Verf-plaze is boven verwachting. Kan een kleur niet, wordt je gelijk gebeld en krijg je alternatieven aangeboden. Kleur advies is uitstekend.

goed product dat aan verwachtingen voldoet

Snel en uitstekende kwaliteit, ik ben tevreden

Snel, goed ingepakt...

snelle levering van het product

over het product kan ik nog niks zeggen hebt het nog niet verwerkt maar ga er van uit dat het goed is

Goed advies, snelle levering

Per e-mail zeer uitgebreid advies gehad over mijn verfvraag, daarna een bestelling geplaatst die de volgende dag al geleverd was. Wij gaan voor onze verbouwing zeker nog vaker bestellen bij Verfplaza!

Verf-plaza geeft alle zorg aan mijn bestelling.

Prima, even klantcontact om na te vragen, tot 2 keer toe. Bestelling keurig verpakt geleverd.

verkeerde verf bezorgd

say no more

Duidelijk ,betrouwbaar en snel

Ik heb voor de zoveelste keer weer iets besteld van verfplaza en elke keer op tijd binnen geen fouten en alles intact zoals het hoort en de prijs is ook fantastisch

Belcrumweg 40

4815HB Breda

Over Verf-plaza.nl

Online verf kopen met de service van een fysieke verfspeciaalzaak. Verf-plaza.nl is een online verfwinkel gespecialiseerd in verf en verfbenodigdheden. Wij hebben een ruim assortiment professionele en semi-professionele verf met bekende merken zoals Sikkens, Flexa en CetaBever. Ons personeel bestaat uit deskundige met jarenlange ervaring. Ook zijn wij een Erkend Sikkens dealer, hierdoor bent u als klant zeker van dat u officiële Sikkens verf koopt en professioneel advies krijgt. Wij verzenden alle bestelling vanaf €50,- gratis door heel Nederland en België.