snel, fijne verf, goede prijs

Sikkens verf besteld, goed verpakt, in losse 1 liter blikken. Geen gedoe, prima levering

Uitstekende service

Twee maal kleine blikjes met verf om kleuren te testen besteld. Er werd beide keren snel gebeld door een medewerker om nog even iets te overleggen en een door mij verkeerd ingevuld verfnummer te checken. Heel snel daarna de verzendbevestiging ontvangen, en heel zorgvuldig verpakte blikjes verf ontvangen. Top! Heel fijn dat dit zo kan in coronatijd.

Makkelijk en snel geleverd

Makkelijk besteld en snel geleverd! Top ga er zo weer bestellen ivm te kort verf.

Snel en zeer goede service

Gebeld dat verf niet op voorraad was en goed advies voor een ander produkt gekregen

Keurige, vlotte levering

Wij hadden een kleur gekozen uit een Sigma waaier, maar zonder enig probleem werd deze in Sikkens verf gemengd. De bestelling werd vlot bij ons bezorgd en de potten werden keurig afgetapte, tegen eventueel lekken tijdens transport. Keurig verpakt en vlot verwerkt en bezorgd.

Snelle levering, zeer vriendelijke leverancier

Idem als boven

Goede verpakking en snel geleverd

Snelle levering en sikkens is zowiezo goed

Super snel geleverd!

Mooie producten tegen een redelijke prijs en super snel geleverd!

goed geregeld alles klopt snel geleverd

goed geregeld alles klopt snel geleverd

Super service

Ik werd gebeld door een hele vriendelijke medewerker dat ze een kleur niet hadden. Ik kreeg zijn eigen nr, dan kon ik een nieuw kleurnr opzoeken en doorbellen. Geweldig!

Superservice

Snelle levering. Heel fijn.

Prima service!

bestellen ging vlot en producten snel binnen. Alles naar wens!

Snel en gewoon goed

Ik had mijn bestelling super snel in huis! De basis voor 1 mengverf was niet op voorraad, een medewerker heeft hierover gebeld en een duurdere verf ter vervanging zonder meerprijs aangeboden. Ik ben heel tevreden!

Verf snel geleverd. Sikkens Alphatex SF wit, gemengd met kleurcode DN.01.75. In 1x dekkend, superfijne verf! Kleur precies zoals verwacht.

Super geholpen

Klantvriendelijk en alles handig te vinden

Snelle levering. Goede service.

Goede service en snelle levering.

Prima niets op aan te merken

Zeer tevreden vooral erg handig in deze corona tijd online verf bestellen het is een gok maar het de kleur is prima

Perfect!

Snelle bezorging en goede service

zeer vlot en snel geleverd

Ziet er goed uit maar moet het nog gebruiken.

Snelle en goede service

Snelle service...en werd netjes gebeld dat 1 item een dag later geleverd zou worden!

Goed en snel verzonden

Goed en snel verzonden, 2 losse orders bij elkaar gevoegd (iets vergeten en maar 1x verzendkosten betaald. Tip, doe er even een roerstokje bij :)

Echte vakmensen

Goed meegedacht om kleur te benaderen op basis van toegestuurde . Verf kleur aangepast.

Snel en goed geholpen.

De op kleur gemaakte verf werdt zoals aangegeven de dag na mijn bestelling keurig verzorgd afgeleverd.

gewoon goed

Snelle levering, goede prijs. Direct actie ondernomen toe PostNL vertraging had en er achteraan gebeld om bezorging vlot te trekken.

Belcrumweg 40

4815HB Breda

Over Verf-plaza.nl

Online verf kopen met de service van een fysieke verfspeciaalzaak. Verf-plaza.nl is een online verfwinkel gespecialiseerd in verf en verfbenodigdheden. Wij hebben een ruim assortiment professionele en semi-professionele verf met bekende merken zoals Sikkens, Flexa en CetaBever. Ons personeel bestaat uit deskundige met jarenlange ervaring. Ook zijn wij een Erkend Sikkens dealer, hierdoor bent u als klant zeker van dat u officiële Sikkens verf koopt en professioneel advies krijgt. Wij verzenden alle bestelling vanaf €50,- gratis door heel Nederland en België.