qua prijs zeer voordelig en snelle levering

Je kunt veel besparen via jullie site. ( alleen 1 emmer muurverf heeft gelekt o.i.d. deksel zat onder verf ,maar was opgedroogd en was nog voldoende on emmer hoor)

Prima verf, snel geleverd tegen een lage prijs.

Laagste prijs en prima kwaliteit, goed verpakt en snel geleverd.

Super goede verf en sevice.

Een medewerker belde mij om de kleurnummers door te nemen, zodat de juiste kleur werd gemengd.

Geleverd naar wens, juiste RAL kleur

Overzichtelijke website, duidelijk en scherpe prijs. Binnen een dag geleverd. Top!

uitstekend

professioneel

snelle levering, accuraat en goed verpakt

Verf-plaza doet wat zij belooft

Duidelijke site, goede producten en lage prijzen.

Zoals het moet .Prima

Zoals het moet .Prima

zeer goed

beste prijzen, snel geleverd

Ideale combi van persoonlijke service en snelle webwinkel

Overzichtelijke site, gemakkelijk online bestellen en betalen. Verf-plaza nam snel persoonlijk contact op om zekerheid te hebben over mijn bestelling (juiste kleuren voor 10L en 1L versie van verf). Dit werd ten zeerste geapprecieerd. De dag nadien al aan huis geleverd.

Juiste kleur snel bezorgd in België

Zelfs de verf in kleur binnen 1 dag bezorgd.

Mijn ervaring is goed, er was bij Verf-plaza iets niet goed gegaan met mijn bestelling en dat is later ruimschoots in orde gemaakt waar wij heel blij mee zijn. De goede wil is er en dat is het allerbelangrijkste

snel en goed ontvangen

Snel geleverd, goed verpakt.

Gewoon goed

Gewoon goed, jammer van het blik er zit geen bedrukking op

Goede en snelle levering

'S-avonds een bestelling geplaatst en één dag later bestelling netjes in twee dozen verpakt thuis ontvangen.

Vlotte en snelle levering

Duidelijke webshop! Kiezen, lezen en bestellen! Nog simpeler kan niet....

Snelle levering, goede prijs

De goederen werden de volgende dag al geleverd, top !!

Heel goed, mijn verf was uitgelekt en ik kreeg de nieuwe verf snel binnen.

Snelle levering!

Besteld en afgeleveverd; allemaal OK.

De bestelde mengverf kwam na 2 dagen zoals gemeld. Prima op tijd

Prima verf van sikkens. Ben ik blij mee. Op baar de volgende klus.

CORRECT

TEVREDEN

Goede en snelle service.

Werd goed geholpen, via de telefoon over de vragen die ik had.

Goed verzorgd allemaal

Gewoon goed!

Mooie prijs levering volgens afspraak, product is zoals omschreven, en is snel geleverd.

Prima levering

Gewoon goed, op tijd en uitstekend verpakt.

Belcrumweg 40

4815HB Breda

Over Verf-plaza.nl

Online verf kopen met de service van een fysieke verfspeciaalzaak. Verf-plaza.nl is een online verfwinkel gespecialiseerd in verf en verfbenodigdheden. Wij hebben een ruim assortiment professionele en semi-professionele verf met bekende merken zoals Sikkens, Flexa en CetaBever. Ons personeel bestaat uit deskundige met jarenlange ervaring. Ook zijn wij een Erkend Sikkens dealer, hierdoor bent u als klant zeker van dat u officiële Sikkens verf koopt en professioneel advies krijgt. Wij verzenden alle bestelling vanaf €50,- gratis door heel Nederland en België.