Snelle en deugdelijk verpakte levering voor concurrerende prijs.

Makkelijk bestellen en Snel geleverd

Prima overzichtelijke site en scherpe prijzen

Een bedrijf dat meedenkt

Netjes gebeld dat mijn bestelling iets later bezorgd zou worden.

Snel geleverd, netjes verpakt.

supersnel geleverd !

prima product gekregen

Voor 15 uur besteld volgende dag in huis....,

Had pas na 5 dagen de verf binnen!! Als je snel verf nodig hebt zou ik het niet meer via deze site bestellen!

Bestelde verf was een reeds geopend blik!

Het betrof een reeds geopende pot verf! ‘Netjes’ afgeplakt met tape!! De verfresten en beschadiging (van een schroevendraaier) van het deksel zit er nog op (onder het bruine plakband/tape)! Met een mooie datum sticker erop geplakt door jullie wat niet klopt! Een halve liter verf voor een paar tientjes!

Heel traag in levering, communicatie wel goed

De levering duurde heel erg lang, bijna een maand. Daar werd wel over gecommuniceerd en we kregen de optie om te annuleren. Dat hebben we niet gedaan, want je gunt een webshop ook omzet. Toen de verf eindelijk maar toch geleverd werd, hadden we toch op z'n minst wel een kleine compensatie, bedankje voor al het geduld oid verwacht, maar niks. We begrijpen dat ze niet altijd wat kunnen doen aan vertraagde levertijden, maar geef klanten die niet annuleren en gewoon rustig wachten dan in ieder geval even een klein bedankje, al is het maar een briefje met 'bedankt voor je geduld'...

Na goed contact besloten om daar mijn verf te bestellen. De volgende dag waren de blikken verf binnen.

Goede levering en prijs / kwaliteit

Bestelling duurde door de corona situatie en stormloop op verf wat langer dan normaal maar dat was geen probleem. Bestelling in goede orde ontvangen.

Netjes gecommuniceerd

Goede ervaring Top levering en comunicatie

Prima service.

Prima service.

Goed back-up hulp

Via de app goed geholpen

makkelijk bestelen online

besteld op verf op kleur en na twee dagen in huis

Vertrouwd adres om zaken mee te doen

Verkoopt niet alleen uitstekende kwaliteit, maar houdt bij onverhoopte vertraging van de levering de klant goed op de hoogte van de status. Prima!

keurig afgehandeld, fijn dat voor alle zekerheid de kleur telefonisch werd overlegd.

Ik was niet volledig tav de kleurcode. Verfplaza heeft netjes gebeld en overlegd. En ook aangegeven dat de bestelling mogelijk een dag later zou komen ivm corona en vertraging in de bezorging. Hulde!

bestellen is een makkie

super

Vlot geleverd

Zeer goed de derde keer dat ik er bestel

Altijd een goede service

Goede service en altijd snel goed verpakt

Netjes en snel

Snel geleverd.

Gewoon Goed

Prima prijs en prima service

Snel bezorgd en lekker goedkoop

snelle afhandeling van bestelling

overzichtelijke site met deskundige adviezen en tips. Snelle levering van bestelde artikelen. Voordelige prijzen, met extra korting op Sikkens verf.

Belcrumweg 40

4815HB Breda

Over Verf-plaza.nl

Online verf kopen met de service van een fysieke verfspeciaalzaak. Verf-plaza.nl is een online verfwinkel gespecialiseerd in verf en verfbenodigdheden. Wij hebben een ruim assortiment professionele en semi-professionele verf met bekende merken zoals Sikkens, Flexa en CetaBever. Ons personeel bestaat uit deskundige met jarenlange ervaring. Ook zijn wij een Erkend Sikkens dealer, hierdoor bent u als klant zeker van dat u officiële Sikkens verf koopt en professioneel advies krijgt. Wij verzenden alle bestelling vanaf €50,- gratis door heel Nederland en België.