Alles goed gegaan, top

Volgende keer weer.

Zeer goede en snelle service

Ik had een verkeerd product besteld en hierover een mail gestuurd. Dit was na 17 uur. Binnen een uur kreeg ik al een reactie terug dat de order was geannuleerd en een bewijs per mail dat het bedrag was teruggestort. Een andere bestelling was keurig verpakt.

Super service

Snelle levering. Super service

Super snelle levering en hele goede verf geleverd

goede en snelle service

Snelle reactie en snelle levering

Na wat strubbelingen bij het afleveren is alles perfekt opgelost.

Super! fijne en snelle klantenservice

Super! fijne en snelle klantenservice

Goede service!

Goed geholpen, goed advies en zeer klantvriendelijk.

Prima webshop, snelle bezorging en snelle service

Prima webshop, snelle bezorging en snelle respons op emails

Aangenaam verrast door de mooie lage prijzen en de zeer overzichtelijke site en assortiment, levering was keurig volgende dag binnen en keurig verpakt. Alles bij elkaar gewoon super.

Uitstekend.

Snelle service en goede communicatie. Bestelling was niet geheel leverbaar op dat moment, direct mail gekregen. Bestelling zou 2 dagen later wel compleet zijn, vraag of dit een probleem was. Geen probleem voor mij en 2 dagen later was de bestelling binnen. Blij met de goede communicatie van het bedrijf.

Was gewoon goed

Een eerlijke prijs terwijl de markt gek aan het worden was

Prachtige producten

Snelle levering maar vooral heel goed bereikbaar voor zeer deskundig advies

Heel snel geleverd

Doen wat ze beloven

Leveren snel en correct

Snelle levering, prima service.

Gewoon goed

Snelle gratis* levering, Goed verpakt, Goede prijs, En ik had een roerstokje bij mijn verf, heel fijn.

Snelle en goede levering, erg blij mee!

Verf en primer bij verfplaza besteld. Snelle levering en de juiste producten. Niks mis mee.

Zeer snel en correct afgehandeld

Prima afhandeling

Prima service - klein minpuntje

Goede service, prima prijs-kwaliteit, maar paar roerhoutjes bij dure verf zou wel prettig zijn.

Goede prijzen, snel geleverd.

Website was duidelijk en overzichtelijk. De verf is snel geleverd en door een stevige verpakking heel aangekomen.

Ruim aanbod en snelle levering. Goede verfmerken voor weinig geld.

Volle tevredenheid !

Duidelijke webwinkel, zeer goede prijzen en snelle levering. Ook vlotte reactie bij foutje door de koerierdienst.

Oplossingsgericht en klantvriendelijk

De verf die ik bestelde en betaald had bleek niet op voorraad. Ze hebben dit super netjes opgelost. Dat het niet op tijd kwam lag aan post nl. Ook was de verf netjes verpakt.

Belcrumweg 40

4815HB Breda

Over Verf-plaza.nl

Online verf kopen met de service van een fysieke verfspeciaalzaak. Verf-plaza.nl is een online verfwinkel gespecialiseerd in verf en verfbenodigdheden. Wij hebben een ruim assortiment professionele en semi-professionele verf met bekende merken zoals Sikkens, Flexa en CetaBever. Ons personeel bestaat uit deskundige met jarenlange ervaring. Ook zijn wij een Erkend Sikkens dealer, hierdoor bent u als klant zeker van dat u officiële Sikkens verf koopt en professioneel advies krijgt. Wij verzenden alle bestelling vanaf €50,- gratis door heel Nederland en België.