Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Goede service, snelle levering!
11 August 2023
Astrid
Lisse
Op een fijne en vakkundige manier geholpen. Een absolute aanrader!
8 August 2023
Marcel
Utrecht
Goede voorlichting betrouwbaar snelle levering
7 July 2023
jan
Mijdrecht
Geweldige service en snelle levering
30 June 2023
Astrid
Lisse
27 June 2023
Matthew
Terneuzen
Makkelijk online bestellen en aftersales ook prima geregeld!
18 June 2023
Raymond
Barendrecht
Zeer prettige ervaring met deze rasechte vloerdn specialist. Goed advies, deskundig, vriendelijk en echt een uitstekende service
Ed
Lisserbroek
Goed proces van bestellen tot levering en nazorg! top volgende keer weer hier een vloer bestellen!
Gerhard
Zandvoort
goede voorlichting snelle levering
23 May 2023
jan van der van der vaart
MIJDRECHT
Bestelling ging vlot. Jammer de er in de nabestelling een aantal plinten beschadigd waren, mogelijks te wijten aan transport of fabricatiefout. De producten (laminaat) waren veelal goedkoper in Nederland dan in Belgie.
19 May 2023
Patrick
Temse
Goed advies gekregen tijdens aankoop, levertijd zoals beloofd, direct antwoord op vragen naderhand. Waarschijnlijk komen wij in de toekomst ook weer langs in lisse voor laminaat beganegrond
16 May 2023
R. Kras
Capelle aan den ijssel
Laminaat is tijdig geleverd, voor een scherpere prijs dan op andere websites. Laminaat was goed verpakt en is op de juiste plek neergezet in de garage. Zeer positief over deze Webshop.
1 May 2023
Michael
Hulst
Goed ervaren
28 April 2023
Brian
Den Haag
Twee keer een bestelling gedaan. Op voorraad is ook echt volgende dag geleverd, itt concurrenten. Aanrader.
25 April 2023
Jeroen
Leiden
Delivered order in time. However the driver unload laminate ride and not neat, the package was damaged. Laminaat survived this act of vandalism.
25 April 2023
Ihor
Heemstede
Good day Ihor,
First of all, our sincere apologies for this inconvenience.
This is not how we normally have a floor delivered and we take this very seriously! We have contacted the transporter and indicated the behavior of the driver. They will talk to the driver. They also do not tolerate this behavior.
We hope that the delivery does not take away the pleasure of your beautiful new floor.
Yours sincerely,
Leon
Goed netjes en professioneel te wordt gestaan. Bestelling snel geregeld Zoals afgesproken lag de order klaar en heeft zelfs mee geholpen met in de auto te leggen Kort om zeer tevreden
24 April 2023
Heleen
Katwijk
Al eerder heb ik laminaat besteld en de afhandeling daarvan is prima gegaan. Nu had ik een kleine hoeveelheid nodig en het teveel is zonder problemen retour gegaan. Binnen 2 dagen stond het geld al op mijn rekening. Opknappen van de woonkamer is het volgende project en ik ga zeker weer opnieuw bestellen!
22 April 2023
Petra
Hoofddorp
Kon het afhalen dat is prima geregeld.
11 April 2023
Bart
Uithoorn
De tweede keer dat ik een vloer besteld heb bij Online Parketshop. Blij met de kwaliteit, prijs en service
7 April 2023
Fam
Amsterdam
Top bediend!
20 March 2023
C.J.
Wassenaar
Zeer vriendelijk en met een goed advies geholpen. Voldoende informatie gekregen en de levering was ook prima in orde.
14 March 2023
E.
Lisserbroek
Bestelling werd snel geleverd, er was goede communicatie. Top. Levering dwars door het land.
13 March 2023
Manuela
Weiteveen
Zonder problemen de afspraak voor bezoek gepland, zeer vriendelijk te woord gestaan. Er wordt de de tijd genomen voor vragen en uitleg. Order geplaatsr, levering op af gesproken datum. Met andere woorden " zeer goede ercaringen op gedaan bij parketshop lisse" Gr rob
11 March 2023
R.
Capelle aan den ijssel
Prijzen vergeleken op internet, de online parketshop is de voordeligste aanbieder. Snelle levering en snelle bevestiging van de bestelling. Super!
6 March 2023
Jean
Rijswijk
Niets op aan te merken, kon alles vinden op de site, op vragen werd snel en correct gereageerd en m’n spullen kon ik al snel ophalen. Prijs was ook dik in orde!
3 March 2023
Nora
Leiden
De Online ParketShop is al sinds 2001 een van de grootste online winkels op het gebied van laminaat-, pvc- en parketvloeren en natuurlijk de daarbij behorende ondervloeren, plinten en accessoires. Meer dan 11.000 klanten hebben wij naar volle tevredenheid mogen helpen en daar zijn wij trots op!
Ons doel is niet het verkopen van vloeren, maar met 25 jaar vakkennis jou goed te adviseren en je helpen jou droomvloer te vinden. Natuurlijk zijn wij wel vereerd als wij de vloer uiteindelijk ook aan je mogen leveren :-)
Meer en Duin 56
2163 HC Lisse