Goede bezorging, met keuzemogelijkheid op welke dag. Lage prijs.

Klasse

Bij de online Parketshop heb ik nu al twee vloeren afgenomen en net nog een ondervloer. De service is fantastisch. Ze schakelen snel wanneer er haast bij gemoeid is. Ook zijn het allen top producten wat ze leveren. Ga zo door zou ik zeggen!

Goed product en perfecte service!

Ik bestelde Floer visgraatlaminaat; het werd keurig op tijd geleverd, communicatie is goed en toen ik over had werd dit zonder morren teruggenomen. Keurige afhandeling en vriendelijk geholpen.

prima bedrijf

Goede afspraken Goed bereikbaar Niets op aan t merken

Makkelijk en prettig in het contact, snelle levering, mooie vloer!

Ik heb in December een vloer van Meister besteld bij de online parketshop. Vragen die ik had werden goed en snel beantwoord, en de vloer werd snel én nog voor de kerst geleverd. Verder vond ik ze erg vriendelijk.

top service en zeer snelle levering

Erg prettig contact en advies gehad. Levering kon al binnen 3 dagen en dat voor 100m2 vind ik heel netjes!

Uitstekend advies, perfecte levering

Super vriendelijke medewerker in de showroom, die ons uitstekend advies heeft gegeven. Ook de levering was prima in orde. Dikke aanrader dus!

Hele duidelijke, goede service.

Hele duidelijke, goede service.

Uitstekend advies en service!

Uitstekend advies en service!

Snelle en vakkundige service

Goed advies en snel geleverd

Levert volgens afspraak

Zeer snelle levering, goed verpakt en goed geprijsd. Met de feestdagen zelfs een extra korting.

Erg goed en snel

Erg goede ervaring met deze winkel. Op een afbond besteld, aangegeven dat we het zo snel mogelijk wilde ontvangen en de volgende dag al in huis! Ook de communicatie wat betreft de bezorging was top!! Zo deze webshop iedereen aanraden!

Prettig ervaring. Je wordt op de hoogte gehouden. Bellen 30mim voor levering. Levering tot achter de drempel was geen probleem.

Scherpe prijs, redelijk beschadigd

Prijs van de vloer is zeer scherp, jammer genoeg waren wat punten en zijkanten toch flink beschadigd. Levering was ook keurig.

Grote keuze, snelle levering, fantastische service

Wij hebben een prachtige laminaatvloer van Quickstep besteld bij de Online Parketshop. De bezorging ging soepel en snel. Het laminaat en de ondervloer werden goed ingepakt geleverd op een pallet met een gratis legset. Top. Wij hadden na het leggen 2 pakket laminaat over, maar konden die zonder problemen net buiten de terugbrengtermijn toch retourneren. Dezelfde dag namen wij plinten mee, de nota volgde een paar dagen later. Geen gedoe, goede service, en een zeer vriendelijke eigenaar. Op de nota stond de lijm en kit niet vermeld, maar toen ik dat doorgaf, kreeg ik als antwoord dat mijn eerlijkheid beloond werd en hoefden wij deze niet te betalen. Kerstcadeautje. Wow, voor de totale service krijgt de Online Parketshop zeker een 10. Wij raden jullie zeker aan bij onze familie en vrienden. Dankjewel, wij genieten deze Kerst van onze prachtige vloer.

Fantastische service

Hele goede ervaring met Leon. Tussen moment van bestellen en leveren was de vloer iets goedkoper geworden en we kregen het verschil gewoon terug. Netjes op tijd geleverd, alles keurig zoals afgesproken. Aanrader!

goede nette service

Netjes geholpen. levering duurde iets langer dan gedacht. Dat bestelling opgehaald werd bleek bestelling ws met iemand anders mee te zijn gegeven. uiteindelijk paar dagen later toch de plinten kunnen halen. Netjes opgelost dus.

Ontzettend goed geholpen!

Heel goed meegedacht en kon op het laatste moment zelfs nog wijzigen. Perfecte service!

Eerst een tegenvaller toen een meevaller

Goede service door een vakkundig iemand. De ervaring straalde ervan af. Eerst was de levertijd 8 weken, maar later is dit toch terug gebracht naar 1 week.

Heel snel geleverd zeer vriendelijk personeel. Erg behulpzaam.

Goede service!

Ontzettend goed geholpen door Leon. Zeker een aanrader!

Goed advies, veel keuze.

Zeer goed.

Goed advies

Wij zijn ontzettend goed geholpen en geadviseerd. We hadden twijfels over de Acoustimax ondervloer, omdat je overal iets anders hoort, maar gelukkig dit advies opgevolgd en inderdaad top ondervloer. In de toekomst weet ik waar ik moet zijn. Met vriendelijke groeten. Soebraten en Iwan

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en keurige levering. Alleen jammer dat er géen parket in de parketshop in Lisse is zodat je het alleen via de site kan bestellen en kleine stalen kan bestellen à 5 euro per staal

Gunstige prijs, levering op aangegeven leveringsdatum, chauffeur belde half uur voor aankomst, spullen lagen al voor deur op pallet toen chauffeur aanbelde. Terug brengen van teveel bestelde ging zonder enig probleem, creditfactuur zelfde dag, geld na 2 dagen teruggestort.

Meer en Duin 56

2163 HC Lisse

+31 (0) 252 417 778

Over De Online ParketShop

De Online ParketShop is al sinds 2001 een van de grootste online winkels op het gebied van laminaat-, pvc- en parketvloeren en natuurlijk de daarbij behorende ondervloeren, plinten en accessoires. Meer dan 11.000 klanten hebben wij naar volle tevredenheid mogen helpen en daar zijn wij trots op! Ons doel is niet het verkopen van vloeren, maar met 25 jaar vakkennis jou goed te adviseren en je helpen jou droomvloer te vinden. Natuurlijk zijn wij wel vereerd als wij de vloer uiteindelijk ook aan je mogen leveren :-)