Goede communicatie en snelle levering van mijn laminaat.

Kon mijn bestelling al snel na bestellen ophalen in Lisse en werd keurig geholpen met in de auto leggen.

prima duidelijk

Levering geannuleerd zonder gedoe!

Door miscommunicatie bij het bedrijf dat onze laminaat ging leggen hadden wij ineens de bestelde ondervloer niet nodig. Op de dag van levering heb ik gebeld met ParketShop en het was geen enkel punt om de levering zelfs nu nog te annuleren. Super fijn dus! Dat gaat vaak anders. Hoewel ik dus geen ervaring heb met de levering van ParketShop kan ik in ieder geval zeggen dat de service erg goed is.

Persoonlijke service en goede producten

Wij zijn goed geholpen door Leon waarbij het meedacht in wat wij precies wilden. Wijziging en nabestelling gingen prima en op tijd geleverd.

Uitstekend geholpen

Vooraf beantwoordde men bij de Online Parketshop keurig mijn vraag en toen ik bestelde kon ik zelf kiezen wanneer mijn laminaat werd bezorgd. Helaas was 1 pak licht beschadigd, maar ook toen kon ik weer kiezen uit gratis omruilen voor een nieuw pak of een creditnota van 20 euro. Goede ervaring al met al!

Deskundig en eerlijk advies met uitstekende service

De vriendelijke, klantgerichte expertise was de rode draad van het eerste bezoek aan de winkel om een keuze te maken tot aan het nasturen van enkele proefstukjes om thuis te beslissen, en van het verzetten van de leverdatum op ons verzoek tot aan de retourafhandeling van enkele overgebleven materialen.

Goede service!

Geweldige service, al vier keer.

Inmiddels 4 keer laminaat besteld en tussendoor aanvullende benodigdheden. Uitstekende service, levering, meedenken en retourneren wat over was.

Zeer adequate en snelle response. Doen wat ze beloven

Zeer adequate en snelle response. Doen wat ze beloven.

Prettige service en goed product

Prettige ervaring met Leon die goed meedenkt.

Levering op vooraf bepaalde leverdatum

Niets is te veel

Bijzonder servicevriendelijk ingesteld. Neemt de tijd om verschillen uit te leggen en geeft goede adviezen. Wij zijn meerdere keren fysiek in de winkel geweest, hoewel klein, raad ik wel aan om langs te komen en kennis te maken met de eigenaar. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Prima service👍🏻

Vriendelijk, flexibel en deskundig

Goed meegedacht, was flexibel in alles en makkelijk te bereiken.

Gewoon goed geregeld.

Afspraken worden netjes nagekomen, spulletjes in de auto gelegd. Top geregeld en goede prijs.

goede service, mooi materiaal

goede service mooi materiaal

Zeer prettig en snel geholpen

Zeer prettig en snel geholpen

Goede service, ook met terugbrengen van teveel gehaalde spullen

Prima Weshop, Goeie Service...

Goed assortiment, Prima prijzen

Alles netjes en goed geregeld.

Alles was goed en netjes geregeld en een snelle levertijd.

Uitstekende en snelle levering

Ruim assortiment. Ik had ik vrijdag besteld en aangegeven het laminaat op woensdag te willen ontvangen. Zeer snel kreeg ik allerlei bevestigingen en op woensdagmiddag stond we een grote vrachtwagen voor de deur. De vriendelijke chauffeur leverde de pallet netjes voor de deur af. Op de afleverdag kreeg ik een tijdsframe wanneer er bezorgd zou worden en die klopte. Een half uur voor levering belde de chauffeur ook netjes op. Uitstekend dus.

De oplossing voor maatwerk laminaat elders niet te verkrijgen

Een vriendelijke en kundige bediening in de showroom en vlotte afwikkeling na aankoop. De oplossing om bestaand laminaat door te kunnen leggen na verbouwing. Uitgebreid assortiment quick step.

Super goede service.

Super snelle levering en heb je vragen dan is niets te veel gevraagd.

Goed advies, vriendelijke service

Fijn geholpen door Leon. En uiteindelijk een mooi product geleverd gekregen.

Goede ervaring met telefonisch advies

De bestelling is vlot en netjes geleverd.

Meer en Duin 56

2163 HC Lisse

+31 (0) 252 417 778

Over De Online ParketShop

De Online ParketShop is al sinds 2001 een van de grootste online winkels op het gebied van laminaat-, pvc- en parketvloeren en natuurlijk de daarbij behorende ondervloeren, plinten en accessoires. Meer dan 11.000 klanten hebben wij naar volle tevredenheid mogen helpen en daar zijn wij trots op! Ons doel is niet het verkopen van vloeren, maar met 25 jaar vakkennis jou goed te adviseren en je helpen jou droomvloer te vinden. Natuurlijk zijn wij wel vereerd als wij de vloer uiteindelijk ook aan je mogen leveren :-)