goed geholpen met telefonische info

Keurig geleverd

Alles perfect op tijd geleverd , maar daar komt die plinten besteld 7 cm krijg je plinten van 8 cm waarvan 1 7cm is dus ik kwam een plint te kort die hebben we maar hier in de buurt gehaald was tog weer 5euro extra en de laminaat moet beter gecontroleerd worden clickte slecht in elkaar (slecht gefreesd ) niet gewend van Quickstep !!

Correcte communicatie, no-nonsense en betaalbaar.

Telefonisch ben ik netjes te woord gestaan. Bestelling was razendsnel op transport!

Klantvriendelijk

Ze komen afspraken goed na goed bereikbaar retourneren gemakkelijk en snel geld terug.

super

makkelijk bestellen en snel geleverd

Aan te bevelen

Mooi product en het bedrijf komt de gemaakte afspraken na.

Prima maar dat heb ik al eens geschreven

Prima maar dat heb ik al eens geschreven

Goede service en afspraken

Contact (via mail) was goed en juiste terugkoppeling. Had gelukkig nog twee pakken laminaat in voorraad die ik af kon halen en ook weer 1 pak retour. Zonder problemen of vragen. Snel geregeld

Goed bedrijf.

Goede service en een top communicatie. En natuurlijk mooie producten!

TOP Advies i.c.m. TOP Service.

Met betrekking tot mijn order diverse malen contact gehad met Leon. Met zeer goed advies. Order kwam in 2 delen geleverd. Ik had te weinig plinten gerekend en deze zijn in een nabestelling keurig geleverd. Let wel transport is dan wel duur. Beter was iets meer te bestellen. Laminaat ligt er strak in. Makkelijk te leggen en van zeer goede kwaliteit. Voor mij een aanrader.

Geweldige service en vriendelijke heer aan de telfoon

Laminaat was niet tijd leverbaar. Samen een hele goede oplossing gezocht. Waarschijnlijk nog beter dan onze eerste keuze. Heel erg bedankt.

Goede service en kwaliteit laminaat

Vriendelijk, klantgericht en fijne website.

De ultieme service

Na een bestelling te hebben geplaatst rezen er plots nog een aantal vragen. Leon, de medewerker die ik aan de lijn kreeg heeft me uitmuntend goed geholpen. Het is altijd fijn dat er achter de schermen ook nog mensen zijn die bereikbaar zijn voor vragen en service na verkoop. Dit bedrijf heeft mijn verwachtingen helemaal overtroffen. Bedankt!

Alles volgens afspraak

Snel en conform bestelling geleverd.

Snelle reactie op mijn vragen, fijne communicatie en vlot geleverd zoals besteld. Helemaal prima dus!

geweldig

zeer goed en fijn geholpen

Super, meedenkend, klantvriendelijk

Goed advies en snelle levering!!

Te weinig laminaat besteld. Na opzoeken op Google bleek dat ze hier het juiste laminaat hadden. Na maandag middag contact te hebben gemaakt de bestelling doorgevoerd en woensdag mogen ontvangen!!! Superblij mee

Controleer je bestelling

Mooi op tijd geleverd ,ze hadden van mijn 5 sterren gehad als ze de goede plinten erbij hadden gedaan ,had 7cm besteld kreeg ze van 8 waarvan 1 van 7 cm waardoor ik er 1 te kort kwam die heb ik maar ergens anders gehaald

Goeie communicatie

Er waren eerst wat moeilijkheden met de betaalwijze, maar Mastercard werkt altijd. Ik kreeg van onlineparketshop een professionele en beleefde reactie terug waardoor alles beter en gemoedelijk verlopen is.

Alle afspraken goed nagekomen

Prima advies, heldere communicatie, concurrerende prijzen, goede service en perfecte levering. Meer kun je niet verwachten van een leverancier.

Erg fijn bedrijf

Heel fijn bedrijf. Geeft goed advies, levert netjes op tijd en zijn telefonisch goed te bereiken!

Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar

Zeer prettige partij. Goed bereikbaar en denken mee in oplossingen. Dank.

Prima goed!!

Alles goed geregeld.En een prima service ook bij retourneren van teveel bestelde artikelen. Leon je bent een topper.

Meer en Duin 56

2163 HC Lisse

+31 (0) 252 417 778

Over De Online ParketShop

De Online ParketShop is al sinds 2001 een van de grootste online winkels op het gebied van laminaat-, pvc- en parketvloeren en natuurlijk de daarbij behorende ondervloeren, plinten en accessoires. Meer dan 11.000 klanten hebben wij naar volle tevredenheid mogen helpen en daar zijn wij trots op! Ons doel is niet het verkopen van vloeren, maar met 25 jaar vakkennis jou goed te adviseren en je helpen jou droomvloer te vinden. Natuurlijk zijn wij wel vereerd als wij de vloer uiteindelijk ook aan je mogen leveren :-)