scherpe prijs, levering op afgesproken moment

geen gelul, gewoon goed. Ook retourneren was oke, mocht zelf brengen.

Prima kwaliteit

Goede uitleg en je kunt het daarom ook best zelf leggen.

Goed spul, ook goed bereikbaar per telefoon en whatsapp

Goede levering en op tijd

Garantie kwestie matig opgelost

Goed service

Laminaat niet kunnen kopen wegens problemen bij de leverancier, iets waar OnlineParketShop niks aan kan doen. Verder goed service.

Snel en flexibel

Tot 3 keer toe heb ik de leverdatum moeten wijzigen, en de Parketshop regelde dit direct. Dank.

Komt na wat beloofd is en zijn heel vriendelijk.

Komt na wat beloofd is en zijn heel vriendelijk.

slecht

We hebben problemen ervaren binnen 2 jaar met het laminaat Balterio Grande Wide 64092 Sienna Eik. Er zijn witte plekken ontstaan op zeer veel en zeer uiteenlopende plaatsen in het laminaat (ligt in de keuken, woonkamer en een aparte kamer en in alle 3 verschillende ruimtes zijn er plekken ontstaan). Dit wordt afgedaan met waterschade waar in principe 5 jaar garantie voor staat (dit laminaat is ook nog eens waterbestendig volgens de beschrijving), maar dit probleem valt (uiteraard) niet binnen de garantie en een oplossing is ons niet geboden. Mijn aanbeveling: koop absoluut niet het laminaat Balterio Grande, waardeloos laminaat voor een hoge prijs!

Goede service en hulp

Mooi laminaat voor een goede prijs en de bijhorende service

Goede levering, hoge kwaliteit laminaat

Fijn bedrijf, ook in communicatie om te de te veel bestelde laminaat terug te brengen.

Goed georganiseerd.

Order eerst opgeslagen. In overleg met Leon, de order laten controleren (ivm volledigheid, lijst trap vergeten). Proefstuk laminaat per post ontvangen. Order geplaatst, order betaald. Zending werd in 2 delen naar mij gezonden. 31 pakken laminaat en in andere zending de ondervloeren/plinten/tape/lijst. Alles was onbeschadigd.

Snelle levering en keurig geholpen bij ophalen

Ongelooflijk klantvriendelijk en perfecte kwaliteit

In april 2020 hebben wij een Floer laminaat vloer gekocht en destijds waren wij al heel tevreden. Door een defect aan onze vaatwasser, moesten wij de vloer in de keuken vervangen. Leon heft ervoor gezorgd dat wij snel dezelfde vloer konden afhalen in Lisse. Het leggen van deze vloer ging weer even eenvoudig als vorig jaar (2020). Nogmaals dank Leon voor de geweldige service. OnlineParketshop is een echte aanraderQ

Professionele top service

Hele fijne webshop en topservice. Heldere en toegankelijke communicatie. Over het terugbrengen van materiaal wat over was (ondervloer en laminaat) werd niet moelijk gedaan en dit werd snel en netjes geregeld. Contact via mail was snel en prettig. Je merkt aan alles dat het hier een zeer ervaren en goed op de klant ingespeelde webshop is.

Een uitstekend bedrijf .zeer goed geholpen. Aanrader

Een uitstekend bedrijf .zeer goed geholpen. Aanrader

snel en goed

goed web site, eenvoudig bestellen en binnen paar dagen geleverd

Goede en snelle reactie, super fijn product geleverd gekregen. Top. Ga zo door.

Vlotte service

Het laminaat stond binnen een dag voor ons klaar en is tot nu toe van goede kwaliteit gebleken na een kleine week. Ook fijn dat er uitgebreide instructies bij zijn voor het onderhoud.

Makkelijk bestellen

Ik kon eerder bestellen en dan aangeven in welke week ik het pvc wilde geleverd hebben.

Prachtige vloer snel geleverd

Goede service, tijdige levering. De geleverde stalen, ideaal om in huis te kijken en vergelijken.

Goede service, tijdige levering waardoor mijn planning goed liep. De voor afgeleverde stalen waren ideaal om in huis rustig te kijken en vergelijken of het goed machten met mijn meubels

Goede service en prijs

Goede service en prijs

Zeer flexibel en snel

Snel antwoord op mail Flexibele instelling bij bellen Vlotte levering

Alles snel en goed geregeld

Vraag via App werd binnen een uur beantwoord en dat op zaterdagavond na 21:00 uur. Klasse

Vlotte levering van een fantastische vloer

Bestellen ging eenvoudig en snel. Levering kwam op tijd zoals afgesproken en was compleet. Spullen die over waren, konden zo weer teruggebracht worden. Super mooie vloer die de verwachting waarmaakt. Erg blij mee. Aanrader!

Meer en Duin 56

2163 HC Lisse

+31 (0) 252 417 778

Over De Online ParketShop

De Online ParketShop is al sinds 2001 een van de grootste online winkels op het gebied van laminaat-, pvc- en parketvloeren en natuurlijk de daarbij behorende ondervloeren, plinten en accessoires. Meer dan 11.000 klanten hebben wij naar volle tevredenheid mogen helpen en daar zijn wij trots op! Ons doel is niet het verkopen van vloeren, maar met 25 jaar vakkennis jou goed te adviseren en je helpen jou droomvloer te vinden. Natuurlijk zijn wij wel vereerd als wij de vloer uiteindelijk ook aan je mogen leveren :-)