Prima ervaring

Online laminaatvloer en ondervloer besteld. Duidelijke website, snelle afhandeling van de bestelling alles netjes op tijd (zoals het ook op de website stond) geleverd.

Uitstekende service en levering.

Bestelling werd keurig voor deur geleverd. Extra positief ervaren dat online Parketshop 10 % korting terugstorten op mijn rekening.

Snel geregeld en keurig werk geleverd

Snelle levering en service en keurig gelegd.

Gewoon goed

Bestellen is makkelijk en levering was snel en prima.

Uitstekende service

Goeie prijs, goede communicatie (ook via whatsapp) en snelle levering. In een woord top!

Snelle levering en nalevering van goederen en goede prijzen. Word goed op de hoogte gehouden over verloop levering.

Goed product en levering volgens afspraak

Mooie kwaliteit vloer geleverd, levering conform afspraak.

Leon is iemand die service hoog in het vaandel heeft staan. Komt afspraken na en toen er even iets mis ging met de leverancier kwam Leon met een snelle en passende oplossing. Derhalve kan de site en de winkel aanbevelen bij iedereen. Gr. Björn

Prima,

Levering keurig en snel geleverd Ook de pakken die ik over had, heb ik terug kunnen brengen Zeker in deze coronatijd zijn bestellen, leveren en retourneren bij veel winkels een probleem, maar bij de Online Parketshop werkt het super, complimenten!

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service.

Mooie kwaliteit goede service

Het visgraat laminaat is prachtig en zeer degelijk. De levering ging vlot en is goed verpakt.

Mooie vloer, goed advies en echt kwaliteit geleverd.

Geweldig, kon altijd terecht met mijn vragen.

Ik zou iedereen aanraden om bij Onlineparketshop te bestellen. De bezorging was goed en iets nog nabestellen was geen probleem. Helemaal top.

Uitstekend advies en goede prijs

Ik heb een quick step laminaat vloer besteld bij Online Parkershop en ben erg goed geadviseerd over de ondervloer en de opties voor afwerking. De vloer werd binnen een paar dagen op het door mij gekozen moment afgeleverd. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat.

Top bedrijf!

Goede kwaliteit, snelle levering en zeer goed klantenservice!

Zeer tevreden en goede prijs/kwaliteitverhouding

Ik ben zeer tevreden over online parketshop. Mijn vragen werden op korte termijn beantwoord en ik werd op prettige en professionele wijze voorzien van advies. Dit leverde mij een mooie vloer (en toebehoren op) afgestemd op mijn wensen. Levering kon op zeer korte termijn al plaatsvinden. Hier had ik zelf inbreng in over welke dag mij het best schikte. Erg prettig. Vriendelijke en attente bezorger Ik ben erg tevreden en heb online parketshop aanbevolen bij vrienden en familie. Super!

Helemaal OK

Nogmaals, prima website en winkel, alleen beoordeling teveel info moeten geven

Goede winkel

Antwoord snel op vragen via WhatsApp. Snelle verzending.

Uitstekende service

Goed en snel telefonisch contact. Snelle levering van het bestelde laminaat. Prachtige vloer.

Goede service met nette levering

Had enkele vragen, kreeg snel en duidelijk antwoord. Afhalen ging ook gemakkelijk. zelfs lastminut regelen is bij hun geen probleem.

zeer prettige klant behandeling, goede kwaliteit laminaat

Zeer makkelijk bestellen en eventueel kleine hoeveelheden laminaat en/of plintjes na te bestellen. Prima klanten service

Gewoon goed

In corona lock down een goed telefonisch advies gekregen.

Onze bestelling kon niet direct geleverd worden, maar daar was de online parketservice meteen duidelijk over. Ik kon een gedeelte van mijn bestelde laminaat niet leggen en hield dus over, maar kon het terug brengen. Goede service en communicatie.

Vlotte snelle levering tegen scherpe prijzen. Zeer tevreden.

Meer en Duin 56

2163 HC Lisse

+31 (0) 252 417 778

Over De Online ParketShop

De Online ParketShop is al sinds 2001 een van de grootste online winkels op het gebied van laminaat-, pvc- en parketvloeren en natuurlijk de daarbij behorende ondervloeren, plinten en accessoires. Meer dan 11.000 klanten hebben wij naar volle tevredenheid mogen helpen en daar zijn wij trots op! Ons doel is niet het verkopen van vloeren, maar met 25 jaar vakkennis jou goed te adviseren en je helpen jou droomvloer te vinden. Natuurlijk zijn wij wel vereerd als wij de vloer uiteindelijk ook aan je mogen leveren :-)