Goed en snel

Super service

Van begin tot einde fijn geholpen door Leon. Altijd bereid te helpen en vragen te beantwoorden, snel en kundig antwoord op je vragen. Levering super verlopen, en ondanks dat we de vloer nog niet hebben gelegd ziet hij er wel enorm mooi uit, hier gaan we veel plezier van beleven!

Zeer goede service!!

Snel en duidelijk gereageerd op vragen voor de bestelling. Bestelling ook snel geleverd!!

neem nooit meer een andere

heel snel geleverd op een tijdstip wat voor mij goed uitkwam

Makkelijk te bestellen en snelle service

Duidelijke website waardoor bestellen makkelijk is. Snelle en correcte levering

Goed bereikbaar en uitstekende service

Hartstikke tevreden! Martijn kwam de verf zelfs brengen omdat ie in de buurt was en ik daardoor de volgende dag direct kon beginnen met schilderen. Reuze fijn. Bovendien goed advies en efficiënte service.

Snelle service en prachtig laminaat!

We waren op zoek naar laminaat wat het dichts in de buurt van een echte houten vloer zou komen. Nou dat is gelukt! Super tevreden met de Quikstep, zacht eik natuur. Heel mooi laminaat en van super kwaliteit. Van tevoren via whatsapp geïnformeerd wat de levertijd van het laminaat en de plinten zouden zijn. De levering was ook super snel. Op woensdag besteld en op vrijdag binnen. Kortom diktevreden, een aanrader!

Geweldige Service en snelle levering.

Geweldig geholpen door de adviseur van parketshop, hele snelle levering en voor een scherpe prijs. Een echte aanrader om je vloer uit te zoeken en te kopen.

Snelle levering en scherpe prijs

Geweldig!

Top bedrijf...snelle reacties via de mail met Leon....zeer klantvriendelijk. Wij zijn heel tevreden.

keurig geholpen; prima service; snelle levering

Keurig geholpen; prima service; snelle levering

Uitstekende ervaring

Duidelijke website met mooie vloeren voor een goede prijs. Snel geleverd. Er ontbrak iets bij onze bestelling, dit werd direct nagestuurd, een goede service!

Heel tevreden

Alles netjes volgens afspraak geleverd

Perfect online besteld

Mooie vloer van Floer besteld. De website is erg klantvriendelijk en hierdoor kon ik makkelijk mijn keuze maken. Levering aanpassen en andere vragen werden direct beantwoord via whatsapp. Echt super handig. Een echte aanrader.

Vlot en goed geholpen. Vriendelijk bedankt.

Per e-mail goed geinformeerd aangaande de bezorging van mijn vloer.

Super meedenkend, top service

Online een bestelling gedaan, via de app prima geholpen.

Ik ben uitstekend geholpen!

Ik ben uitstekend geholpen! Goed advies gekregen, makkelijk mijn bestelling kunnen wijzigen en tijdige levering (zonder gebreken).

Topservice

Wij hadden een vloer besteld en 2 soorten plinten. De plinten werden beide los geleverd en de vloer werd plots een dag verzet door het transportbedrijf. Onlineparketshop hierover geappt en er is gelijk actie ondernomen. De vloer is alsnog bezorgd op de dag dat wij hem verwachtten.

Snel en goede service

Fijne communicatie. Snelle reactie terug. Een heel fijn bedrijf. Top!

Snelle en zeer klantvriendelijke levering

Geweldig, prima service!

Zeer snelle afhandeling, geweldig om ter ervaren.

Goed en snel geholpen

Fijn dat Leon, klaar staat om snel en correct de spullen te leveren.

Goed advies, prima prijs en levering

Voor onze PVC vloer hebben we goed telefonisch advies gekregen, kregen we proefstalen opgestuurd en konden we goede afleverafspraken (op afroep) maken en de betaling via een betaallink voldoen.

Heel goed; geen gedoe

Gewoon zoals het moet

Prijs en communicatie super

Alles was volledig in orde. Prijzen zeer aantrekkelijk tov andere winkels. Communicatie zeer helder en snelle reactie op mail. Enige minpuntje was de bezorging. Vloer werd voor het weekend bezorgd, terwijl de maandag erna was afgesproken. Hierdoor zelf last-minute ruimte moeten maken om te kunnen ontvangen, vergde enige flexibiliteit..

Meer en Duin 56

2163 HC Lisse

+31 (0) 252 417 778

Over De Online ParketShop

De Online ParketShop is al sinds 2001 een van de grootste online winkels op het gebied van laminaat-, pvc- en parketvloeren en natuurlijk de daarbij behorende ondervloeren, plinten en accessoires. Meer dan 11.000 klanten hebben wij naar volle tevredenheid mogen helpen en daar zijn wij trots op! Ons doel is niet het verkopen van vloeren, maar met 25 jaar vakkennis jou goed te adviseren en je helpen jou droomvloer te vinden. Natuurlijk zijn wij wel vereerd als wij de vloer uiteindelijk ook aan je mogen leveren :-)