Hele leuke ervaring met makkelijk contact

Wij hebben een dag reis naar Disneyland Parijs gepland. Het contact was heel gemakkelijk met snelle reacties. Ondanks ons steeds wisselende reisplan zijn we goed geholpen om alles toch te laten lukken. De busreizen duurde helaas wel wat langer dan gepland, maar dit was geen groot probleem.

Prettige samenwerking en een uitstekend verzorgde reis

Beste Inge, Wat kijken wij terug op een zeer geslaagde reis — en dat is voor een groot deel te danken aan jou en je collega’s. Alles was uitstekend geregeld. Vanaf het eerste contact verliep alles prettig en soepel. Je reageerde altijd snel, dacht actief mee en voerde aanpassingen direct door. Ook telefonisch was je goed bereikbaar, wat het schakelen erg makkelijk maakte. Daarnaast hield je ons continu goed op de hoogte, wat veel vertrouwen gaf in de voorbereiding. De afstemming met het busbedrijf verliep vlekkeloos en ook ter plaatse was alles goed georganiseerd. Het programma liep zoals gepland en we konden echt zorgeloos genieten. Het zwembad was een mooie aanvulling en de graffiti workshop is zeker een aanrader. Het hostel is een fijne locatie met vriendelijk personeel en ook Hotel Premium beviel erg goed. Het bezoek aan de VW-fabriek was eveneens zeer geslaagd. Wat we daarnaast erg waarderen, is de nazorg. Ook na terugkomst bleef je betrokken en behulpzaam. Kortom: een zeer positieve ervaring en een professionele samenwerking. Dank voor alle inzet — we boeken graag weer bij jullie!

Duke Travel zijn de beste om reizen zo leuk en makkelijk mogelijk te maken!

Wij werken al een lange tijd met Duke, keer op keer een zeer goede ervaring. Ze helpen je snel, goed en denken altijd mee! Ik kan er heel veel woorden verder aan kwijt, maar het belangrijkste om te weten is dat als je voor Duke Travel kiest, je zeker weet dat het goed komt! Een absolute aanrader!

Fijne organisatie!

We gaan al een aantal jaren met Duke Travel op reis (Parijs & Londen) Dit bevalt goed; kortje lijntjes en er wordt altijd meegedacht.

Wij zijn met een groep van 60 mensen naar het mooie Oostenrijk afgereisd. Deze hele trip was 1 groot succes. Van tevoren was de communicatie helder. Er werd goed meegedacht en naar onze wensen geluisterd, waardoor Cindy uiteindelijk een voorstel heeft gedaan wat perfect op onze ideeën aansloot. Ook op locatie was alles goed geregeld en werd goed meegedacht. Al met al was het een top ervaring en heeft iedereen het mega leuk gehad. Iedereen van Duke, buschauffeur Mike en de locatie zelf, BEDANKT!

Goede zorgen

Duke Travel denkt graag met je mee over hoe een reis vormgegeven kan worden. Er wordt helder en tijdig gecommuniceerd, wat het organiseren van een groepsreis er prettig maakt. Bij aankomst blijkt dan ook dat alles goed geregeld is. Onze leerlingen waren erg te spreken over de reis en ook de begeleidende docenten hebben kunnen genieten van deze reis

Goede organisatie van onze schoolreis

Goede ervaringen met de samenwerking met Duke. Onze contactpersoon Inge reageerde snel, dacht met ons mee en ook latere wijzigingen konden vaak nog worden doorgevoerd. De communicatie was duidelijk. We hebben een mooie schoolreis gemaakt met 70 leerlingen!

Een geslaagde en leerrijke studiereis met een mooie mix van ontspanning en cultuur.

We kijken met een zeer positief gevoel terug op deze studiereis. De organisatie was goed uitgewerkt en de activiteiten sloten mooi aan bij de verwachtingen van de groep. Vooral de afwisseling tussen ontspanning en geschiedenis zorgde ervoor dat het voor iedereen een geslaagde ervaring werd. Enerzijds boden ook de bezoeken aan de Reichstag en het concentratiekamp Sachsenhausen een meerwaarde, maar natuurlijk ook de activiteiten zoals de TV-toren en de graffitiworkshop vielen bijzonder goed in de smaak en droegen bij aan een leuke en leerrijke uitstap. Ook de samenwerking met het reisbureau verliep zeer vlot. De communicatie was telkens duidelijk, correct en snel, wat zorgde voor een aangename voorbereiding en opvolging van de reis. Kortom, een geslaagde uitstap waar we met veel plezier op terugkijken!

Prima en fijne organisatie

Alles goed met elkaar besproken. De reis was voor leerlingen en collega's Top.

Zorgeloos op uitstap

Duke Travel regelt de studiereis uitstekend en reageert snel bij vragen. Zeker aan te raden.

Heel prettig samenwerken

Wij zijn al meerdere jaren met een grote groep jongeren naar een wintersportlocatie gereisd met Duke Travel. De voorbereiding en afstemming verloopt altijd soepel. Fijn dat Duke Travel actief meedenkt. Ook prettig dat vooraf de kosten volledig helder zijn, geen verrassingen achteraf. De reis zelf is altijd goed verzorgd. In al die jaren hebben we eigenlijk nooit klachten gehad of problemen ondervonden. Kortom: het is fijn en prettig zaken doen met Duke Travel.

Voor het tweede jaar op rij hebben wij met Duke Travel een uitstekend georganiseerde wintersportreis

Tweede jaar op rij zijn wij met Duke Travel op wintersport geweest, en opnieuw is de samenwerking als zeer prettig ervaren. Het contact met Cindy Oud verloopt altijd soepel en professioneel; ze is goed bereikbaar, denkt mee en staat altijd open voor vragen. Ook op locatie was alles uitstekend georganiseerd. Mariëlle regelde alles ter plaatse en zorgde ervoor dat alles in goede afstemming en zonder zorgen verliep. Dit gaf ons als begeleiders veel rust en vertrouwen. We zijn met 84 studenten op reis geweest en de reacties waren unaniem positief. Veel studenten gaven aan dat ze in lange tijd niet zo’n leuke reis hebben gehad. Als begeleiding werden wij vrijwel volledig ontzorgd, en de organisatie was tot in de details goed geregeld. Kortom: een zeer fijne ervaring en een samenwerking die wij absoluut kunnen aanbevelen.

Super ervaring!

Afgelopen week zijn wij met een groep van 48 studenten op skiweek geweest naar Fügen. Cindy heeft alles voor ons geregeld van te voren en gezorgd dat alles duidelijk en gestructureerd vast stond. Tijdens de week was Mariëlle onze reisleiding, zij zorgde er tijdens de skiweek voor dat alles soepel verliep en er veel mogelijk was. Wij hebben alles als super ervaren en zijn nergens tegenaan gelopen. Volgend jaar komen we zeker terug bij Duke travel.

Onvergetelijke bedrijfsskireis met Duke Travel

Vanaf het allereerste moment zijn we uitstekend begeleid door Duke Travel bij het plannen van onze trip. Ze dachten proactief mee met handige tips over het skigebied en de huur van het materiaal was vooraf al volledig geregeld. Zelfs voor collega’s die op het laatste moment besloten aan te haken, werd alles nog soepel aangepast. Ook op de locatie zelf, Gasthaus Daum in Fügen, was alles tot in de puntjes verzorgd: Vrijheid voor iedereen: Ervaren skiërs konden hun eigen weg gaan in de omliggende gebieden, terwijl er voor de beginners een duidelijk lesprogramma klaarlag. Exclusief vervoer: Een grote plus was de skibus die speciaal voor onze groep reed tussen het verblijf en Hochfügen. Catering: Zowel het ontbijt als het diner waren inbegrepen en van uitstekende kwaliteit. Dankzij de volledige ontzorging door Duke Travel hebben we een geweldige tijd gehad. Wil je met een grote groep op skireis? Dan is Duke Travel een absolute aanrader. Wij kijken nu al uit naar een volgende samenwerking!

top georganiseerd

fijne communicatie, alles naar wens en reisleidster op locatie is heel fijn en kan je echt met alles helpen

Heerlijk relaxed op vakantie kunnen gaan zonder zelf dingen te hoeven regelen.

Contact met Duke van te voren was duidelijk en fijn. Op de reis zelf konden we ook nog flexibel ons programma aanpassen. Dit maakte het voor mij een zeer comfortabele reis. Het enige puntje waar ik aan kan denken, maar dat ligt niet aan de organisatie van Duke, is de buschauffeur die wij voor de reis hadden. Hij was heel stug om mee samen te werken en ik voelde me een beetje ongemakkelijk bij hem.

Een onzettend leuke, goed verzorgde skireis!

Dit was de tweede keer dat we via Duke een skireis geboekt hadden, en wederom was het weer allemaal top geregeld! Alles liep eigenlijk heel soepel, de communicatie, de logistiek, het was allemaal goed geregeld. De reisleidster en tevens skilerares Marielle krijgt van mij ook een groot compliment! De lessen waren goed verzorgd, dingen waar we tegen aan liepen kon zij moeiteloos oplossen en ze stond voor ons klaar wanneer dit nodig was. Al met al een super leuke en goed georganiseerde reis gehad!

Prima geregeld, het was een fijne reis.

Sinds een aantal jaar zijn we overgestapt naar deze reisorganisatie voor onze Parijs- en Berlijnreis omdat bij de vorige reisorganisatie er wel eens dingen misgingen. Gelukkig is dit bij Duke niet geval. Alles is altijd goed geregeld (in de zin van de boekingen zijn goed gemaakt etc) en de communicatielijntjes zijn kort met de contactpersonen. Ook is er enige flexibiliteit dus dat is fijn omdat we een school zijn.

Al jaren tevreden!

We schakelen Duke Travel al enkele jaren in als reisorganisatie voor onze buitenlandreizen. We schakelen continu met dezelfde persoon, waardoor de communicatie heel vlot en soepel verloopt. Ze denken mee in oplossingen en mogelijkheden en reageren snel op vragen. Ook als er iets tijdens de reis anders loopt dan verwacht, staan zij direct klaar om ons te helpen. Heel tevreden dus!

opnieuw weer een fantastische personeelsreis!

Wij zijn met Duke Travel een weekend op personeelsreis geweest naar Luxemburg met 81 collega's. Alles was weer tot in de puntjes geregeld. Voor ons was dit de vierde reis met Duke Travel en we zullen zeker de volgende keer weer van hun diensten gebruik maken. Namens de personeelsvereniging van VDP Beveiligingstechnieken B.V., Nedkom B.V. en VDP Automation B.V.

Communicatie is sterkste troef Duke-travel

Na vele reizen naar Rome, Tsjechië nu weer voor tweede keer met Duke Travel naar Berlijn geweest. De communicatie met vast aanspreekpunt (in mijn geval Inge) verloopt zoals gewoonlijk zeer goed. De wijzigingen die optreden in leerlinglijsten en aantallen etc...worden zeer vakkundig weggepoetst en eigenlijk is geen verzoek te gek voor Duke. Reserveren bij A/O Hostel Berlin Mitte, Fietstocht met Nederlandse gids/wachtlijst voor club Matrix/reserveren restaurant in centrum na bustocht.....alles perfect van te voren geregeld en gecommuniceerd. Kortom een dikke pluim en "vielen Dank!" Tot zeker een volgende reis!

Duke Travel heeft een fantastische reis naar Gent voor ons georganiseerd!

Met het hele bedrijf (plus partners) zijn wij drie dagen naar Gent geweest. Vooraf was het contact met Duke Travel al erg goed, ze zijn persoonlijk bij ons langs geweest en hebben aan de hand van onze wensen een mooi programma in elkaar gezet. We hebben veel leuke activiteiten gedaan zoals een bierproeverij, een bezoek aan de Burght en een boottocht over de Leie. Het hotel was prachtig met een heerlijk uitgebreid ontbijt. Ook alle locaties voor de lunches en diner's waren top, we hebben overal heerlijk gegeten. Dankzij onze reisleidster Rebekka hebben wij een leuk en zorgenloos weekend gehad.

Duke Travel (Rebekka) is TOP!

We reizen nu al een aantal jaren met Duke Travel. We zijn nog nooit teleurgesteld geweest. De accommodatie is altijd oké; de vervoersmaatschappij prima! Voorstel voor een reisprogramma waarin je vrij bent om er gebruik van te maken. Als er vragen zijn van onze kant dan worden die snel en adequaat afgehandeld, ook als we al ter plaatse zijn. Voorlopig zijn wij niet voornemens op zoek te gaan naar een andere reisorganisatie!

Leuke stedentrip.

Weer een leuke geslaagde stedentrip met een leuke chauffeur.

Gezellige en goed geregelde bedrijfsuitje naar Barcelona

Wat was het leuk! Samen met de personeelsvereniging van ons bedrijf hebben wij een top weekend beleefd in het mooie Barcelona met de hulp van Duke Travel. Met Duke hebben wij erg gemakkelijke en goede communicatie gehad over alle opties die we hadden. Als er hier en daar nog wat snel moest worden geregeld of (bij-)geboekt was dit geen probleem en was alles in no-time geregeld. Éénmaal aangekomen op Schiphol konden we allemaal zonder problemen inchecken (op de ouderwetse manier bij de balie). In Barcelona was een transfer geregeld voor ons en het hotel was comfortabel, we hebben daar ook geen problemen ondervonden bij het inchecken! Ook heeft Duke ons meerdere opties gegeven voor activiteiten in Barcelona en ook de optie om deze voor ons te laten regelen. Ook als we andere ideeën hadden om te doen of zelf ergens andere locaties voor in gedachten hadden, was dat geen probleem. Ten slotte was alles erg netjes en duidelijk geformuleerd in de mail communicatie en hebben we duidelijke documenten gekregen met alle informatie over wat, wanneer en hoe. We zijn erg goed geholpen door Paola van der Weide! Onze complimenten naar haar behulpzaamheid.

Vlakdissel 11

1648HJ De goorn